Nokia N95, Nokia E90, Nokia 6110 Navigator) je odslej na voljo tudi različica, ki deluje na teh mobilnikih. Preskusili smo jo na Nokii N95 in se sedaj res da namestiti (prej smo dobili obvestilo, da za naš mobilnik še ni na voljo prave različice). Če ga želite tudi sami preskusiti, se preko brskalnika na mobilniku podajte na mobilni Planet in v sklopu Info > Navigacija > m>navigacija poiščite povezavo za namestitev." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Mobitelov m>navigator se imenuje sedaj m>navigacija


21.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova rešitev na vse bolj razširjeno mobilno navigacijo se je pred kratkim preimenovala iz m>navigator v m>navigacija. Da pa bodo prišli na svoj račun tudi lastniki Nokiinih mobilnikov z operacijskim sistemom Smybian in vgrajenim GPS sprejemnikom (Nokia N95, Nokia E90, Nokia 6110 Navigator) je odslej na voljo tudi različica, ki deluje na teh mobilnikih. Preskusili smo jo na Nokii N95 in se sedaj res da namestiti (prej smo dobili obvestilo, da za naš mobilnik še ni na voljo prave različice). Če ga želite tudi sami preskusiti, se preko brskalnika na mobilniku podajte na mobilni Planet in v sklopu Info > Navigacija > m>navigacija poiščite povezavo za namestitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki