marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Mobitel izpolnil uredbo o gostovanjih


18.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je izpolnil zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Poleg predčasne uvedbe nižjih cen, evrotarife, je zagotovil tudi brezplačne klice v Center za pomoč naročnikom med gostovanjem v tujih mobilnih omrežjih.

Mobitel je zagotovil brezplačni klic v svoj Center za pomoč naročnikom med gostovanjem svojih uporabnikov v tujih mobilnih omrežjih. Vsi uporabniki Mobitelovih storitev lahko od septembra dalje brezplačno kličejo številko 041 700-700 (oziroma +386 41 700-700) kjerkoli in kadarkoli.

S tem je Mobitel stopil korak bližje svojim uporabnikom tudi med gostovanjem v tujini, obenem pa presegel zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Brezplačni klici v Center za pomoč naročnikom so bili uvedeni mesec dni pred rokom uredbe, poleg tega pa so na voljo iz vseh mobilnih omrežij, kjer lahko gostujejo Mobitelovi uporabniki. Brezplačne informacije niso dosegljive zgolj med gostovanjem v Evropski uniji, temveč povsod, v skoraj vseh državah sveta. Ugodnost je na voljo tudi Mobiuporabnikom.

Konec septembra pa Mobitel uvaja še brezplačno SMS-obveščanje o cenah. Uporabnik bo ob prijavi v tuje omrežje prejel brezplačni SMS s cenami osnovnih storitev.

Pri klicu iz tujih mobilnih omrežij je potrebno uporabiti klicno številko Slovenije. Uporabnikom svetujemo, da si v pomnilnik svojega aparata vnesejo številko +386 41 700700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki