marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Mobitel izpolnil uredbo o gostovanjih


18.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je izpolnil zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Poleg predčasne uvedbe nižjih cen, evrotarife, je zagotovil tudi brezplačne klice v Center za pomoč naročnikom med gostovanjem v tujih mobilnih omrežjih.

Mobitel je zagotovil brezplačni klic v svoj Center za pomoč naročnikom med gostovanjem svojih uporabnikov v tujih mobilnih omrežjih. Vsi uporabniki Mobitelovih storitev lahko od septembra dalje brezplačno kličejo številko 041 700-700 (oziroma +386 41 700-700) kjerkoli in kadarkoli.

S tem je Mobitel stopil korak bližje svojim uporabnikom tudi med gostovanjem v tujini, obenem pa presegel zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Brezplačni klici v Center za pomoč naročnikom so bili uvedeni mesec dni pred rokom uredbe, poleg tega pa so na voljo iz vseh mobilnih omrežij, kjer lahko gostujejo Mobitelovi uporabniki. Brezplačne informacije niso dosegljive zgolj med gostovanjem v Evropski uniji, temveč povsod, v skoraj vseh državah sveta. Ugodnost je na voljo tudi Mobiuporabnikom.

Konec septembra pa Mobitel uvaja še brezplačno SMS-obveščanje o cenah. Uporabnik bo ob prijavi v tuje omrežje prejel brezplačni SMS s cenami osnovnih storitev.

Pri klicu iz tujih mobilnih omrežij je potrebno uporabiti klicno številko Slovenije. Uporabnikom svetujemo, da si v pomnilnik svojega aparata vnesejo številko +386 41 700700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki