marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Zaigraj »Guitar Hero« in osvoji brezplačno vstopnico za The Killers


20.05.2009
Objavil: Dare Gliha

Priložnost, da si Mobitelovi naročniki Itak pridobijo brezplačno vstopnico za glasbeni spektakel ITAK Džafest, se počasi izteka. V prihodnjih osmih dneh, od 21. do 29. maja, bodo imeli mladi v sedmih večjih slovenskih mestih, v osmih Mobitelovih centrih možnost potegovati se za brezplačno vstopnico za ogled najbolj popularnih rockerjev v tem trenutku, The Killers.

Mobitel za svoje zveste in nove naročnike Itak ter druge oboževalce skupine The Killers 7. junija 2009 pripravlja glasbeni spektakel Itak Džafest, kjer bodo zvezde večera člani zasedbe The Killers. V zadnjih majskih dneh pa bo Mobitel svojim Itakovcem ponudil še eno izjemno priložnost, da si prislužijo brezplačno vstopnico. Pred osmimi Mobitelovimi centri po Sloveniji se bodo odvijali posebni dogodki, na katerih bodo Itakovci lahko v glasbeni igri »Guitar Hero« odigrali uspešnico »When you were young«. Tako bo lahko prav vsak Itakovec dobil priložnost, da si prisluži brezplačno vstopnico za Itak Džafest. Dogodki v Mobitelovih centrih bodo potekali med 21. in 29. majem.

Za brezplačno vstopnico se bodo lahko ob tej priložnosti potegovali tudi ostali Itakovci, ki se ne bodo želeli izpostaviti na odru. Mesto na glasbenem spektaklu ITAK Džafest si lahko zagotovijo tako, da v izbrani Mobitelov center v času promocije prinesejo izdelek z logotipom skupine The Killers.

Več o glasbenem spektaklu ITAK Džafest: www.itak.si.

Kje lahko zaigrate kot The Killersi?
- Četrtek, 21. maj 2009: Ljubljana, MC Ajdovščina 1: 12.– 20. ure
- Petek, 22. maj 2009: Celje, MC Mariborska 1: 11.–19. ure
- Sobota, 23. maj 2009: Maribor, MC v Europarku: 8.– 21. ure
- Ponedeljek, 25. maj 2009: Ljubljana, MC v City Parku: 9.– 21. ure
- Torek, 26. maj 2009: Kranj, MC Koroška 19: 11.–19. ure
- Sreda, 27. maj 2009: Novo mesto, MC Novi Trg 9: 11.-19. ure
- Četrtek, 28. maj 2009: Nova Gorica, MC Trg Edvarda Kardelja 1: 11.–19. ure
- Petek, 29. maj 2009: Koper, MC Pristaniška 2: 11.–19. ure

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki