marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Nova Mobitelova ponudba za mlade. Itak Džabest.


18.11.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja izjemno ugodno ponudbo Itak Džabest, s katero mladim od 15. do vključno 30. leta ponuja novi naročniški paket, ki v mesečno naročnino že vključuje bogat obseg mobilnih storitev, vključno z mobilnim internetom in klici v druga slovenska mobilna in stacionarna omrežja.

Itak Džabest predstavlja izjemno ponudbo, pisano na kožo mladi generaciji uporabnikov mobilnih telekomunikacijskih storitev: 1000 minut pogovorov v omrežju Mobitela, skupno 200 minut klicev v druga slovenska mobilna in stacionarna omrežja, kar 1000 SMS-ov in 1 GB podatkov za brskanje po spletu in komuniciranje po e-pošti v domačem omrežju. Totalna komunikacija po 0 EUR za le 15 EUR mesečne naročnine.

Skupaj z novim naročniškim paketom Itak Džabest je za Itak generacijo na voljo tudi izjemna ponudba mobitelov, ki so oblikovno in funkcijsko namenjeni mladim. Moden Sagem ROXY, ki nosi ime in dizajn priljubljene blagovne znamke Roxy by Quicksilver, odlikuje 3,2 MP kamera in hiter prenos podatkov HSDPA; Samsung L700 je na voljo v treh privlačnih barvnih različicah, opremljen z 2 MP kamero in hitrim UMTS-prenosom podatkov - oba mobitela sta na voljo po neverjetni ceni 1 cent, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Itak Džabest za 24 mesecev. Vsem, ki prisegajo na sodoben multifunkcionalen mobilnik dovršenega dizajna, sta na voljo mobitela Samsung M3510 BEAT s funkcijo >Play Motion< (ta omogoča enostavno upravljanje z glasbo s preprostimi gibi) ter LG KS360 Etna, ki je z drsno QWERTY-tipkovnico kot naročen za spletno klepetanje. Cena posameznega mobitela je 49 EUR ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja Itak Džabest za 12 mesecev.

Nova Mobitelova ponudba je že na voljo v Mobitelovih centrih in na več kot 350 drugih prodajnih mestih po vsej Sloveniji, uporabniki pa lahko za dodatne informacije kadarkoli pokličejo tudi v Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki