marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

članki

Mobitel in Samsung ponovno podprla organizacijo Europa Donna


08.10.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba Mobitel skupaj s Samsungom letos ponovno podpira humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon«, posebne izvedbe mobilnika v ekskluzivni količini 1.000 mobitelov.

Mobitel in Samsung sta se pridružila humanitarni akciji organizacije Europa Donna z namenom zbiranja sredstev za nakup medicinske opreme, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Samsung in Mobitel sta v okviru akcije pripravila posebno različico zmogljivega mobitela Samsung Monte v izvedbi »Pink Ribbon«. Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 mobilnikov je na voljo ekskluzivno pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem tudi hitri dostop do potisne e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, kot je Facebook, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, pri čemer kamera pri fotografiranju zaznava obraz in nasmeh. Omogoča povezljivost WLAN, na voljo pa je 200 MB spomina, ki ga lahko s pomnilniško kartico še povečate.

Mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« je ob sklenitvi naročniškega razmerja Super ali Mega Povezani na voljo za samo 9 EUR, Opti Povezani za 49 EUR ter v splošni akciji za 89 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Mobitel in Samsung bosta za vsak prodani mobitel Samsung Monte »Pink Ribbon« skupaj namenila 10 EUR organizaciji Europa Donna.

V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: »V naši organizaciji si izjemno prizadevamo, da vsako priložnost izkoristimo za osveščanje o nevarnosti bolezni, kot je rak dojk. Vesela sem, da nam pri tem ob strani stojijo naši dragoceni partnerji, med njimi tudi družbi Mobitel in Samsung, in nam pomagajo pri zbiranju še tako potrebnih sredstev. Mobitel Samsung »Pink Ribbon,« s prodajo katerega nam bodo pomagali tudi letos, pa je med drugim postal tudi zaščitni znak rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk!«

Mobitel in Samsung sta podprla tudi dobrodelni Tek in hojo za upanje v Ljubljani in Mariboru.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki