marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Mobitel že to poletje z nižjimi cenami v EU


05.07.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo že to poletje omogočila nižje cene uporabe mobilnih storitev v državah Evropske unije, pri tem pa se je odločila za uporabnikom prijazen postopek. Prve evrotarife že 1. avgusta 2007.

Mobitelovi uporabniki bodo lahko že s 1. avgustom klicali po evrotarifi. Vsi Mobiuporabniki bodo imeli evrotarifo samodejno vključeno s 1. avgustom, naročniki pa lahko operaterju sporočijo svojo odločitev za evrotarifo. Če tega ne bodo storili, bo Mobitel naročnikom evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta 2007.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS se lahko za evrotarifo odločijo tako, da pošljejo sporočilo SMS z vsebino EVROTARIFA na številko 1919 ali se oglasijo v najbližjem Mobitelovem centru oziroma izpolnijo obrazec, ki je objavljen na www.mobitel.si, in ga pošljejo na naslov: Mobitel, d.d., Sektor naročniška razmerja - Storitve, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana.

Družba Mobitel bo evrotarifo na podlagi prejete odločitve naročnika omogočila čim prej, najkasneje pa v enem mesecu. Tako bo Mobitel naročnikom, katerih vlogo za vklop evrotarife bo prejel do konca julija, evrotarifo predčasno vklopil že 1. avgusta.
Vsem naročnikom, ki operaterju ne bodo sporočili svoje odločitve, bo Mobitel evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta letos.

Mobitel bo v mesecu juliju na svoji spletni strani objavil nov cenik gostovanja v državah Evropske unije, ki prinaša nižje cene, naročniki pa bodo koristne informacije prejeli tudi poleg računov v mesecu avgustu. Uporabniki lahko poiščejo informacije tudi v Centru za pomoč naročnikom ter v Mobitelovih centrih.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Z veseljem sporočam, da bodo Mobitelovi uporabniki v državah Evropske unije lahko ceneje klicali že to poletje. Odločili smo se za uporabnikom prijazno rešitev, ki jim ugodnejše cene zagotavlja predčasno.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki