marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Glasovanje za najboljšo evrovizijsko pesem 2008


20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Ta teden bo v Beogradu potekal izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo Slovenijo zastopala Rebeka Dremelj. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je letos ponovno Planet 9, ki na mobilnem Planetu ponuja vroče evrovizijske vsebine.

Ta teden bo potekal v znamenju izbora najboljše pesmi na vseevropskem tekmovanju (Eurovision Song Contest 2008). V torek in četrtek, 20. in 22. maja, bo v Beogradu potekal predizbor, v soboto, 24. maja, pa še finalni izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo kot predstavnica Slovenije nastopila Rebeka Dremelj s pesmijo Vrag naj vzame. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je ponovno Planet 9, ki na mobilnem portalu Planet ponuja aktualne evrovizijske vsebine.

Za Planet 9 kot partnerja za mobilno glasovanje v Sloveniji so se organizatorji in izvajalci vseevropskega mobilnega glasovanja odločili zaradi brezhibno opravljenega dela pri preteklih izborih za najboljšo evrovizijsko pesem; prav tako so letošnji preizkusi ponovno potrdili, da je Slovenija med najbolje pripravljenimi državami. Planet namreč izpolnjuje vsa merila za uspešno izvajanje tako obsežnega in zahtevnega mobilnega glasovanja, ki vključuje vse mobilne operaterje sodelujočih držav, pri čemer morajo biti glasovi organizatorjem prireditve na voljo le nekaj minut po končanem glasovanju.

Mobilno glasovanje v Sloveniji
Uporabniki Mobitela, Debitela, Izimobila, Simobil Vodafona in Tušmobila bodo lahko za svojo najljubšo evrovizijsko pesem glasovali prek storitve Mobilno glasovanje. Glasovanje bo potekalo s klicem z ukaznim nizom: *310*zaporedna številka pesmi# (npr. *310*1# za glas, dan prvemu nastopajočemu). Enotna cena posredovanega glasu je 0,63 EUR z DDV. Podrobna navodila za mobilno glasovanje in pogoji sodelovanja so objavljeni na mobilnem in spletnem Planetu.

Evrovizijska pesem na mobilnem Planetu
Dogajanje v Beogradu bodo lahko vsi evrovizijski navdušenci spremljali tudi na mobilnem Planetu v sklopu Evrovizija 2008. Tu so zbrane novice o letošnjem izboru in predstavitve kandidatov letošnjega tekmovanja, na voljo pa je tudi kratek pregled uvrstitev slovenskih predstavnikov na dosedanjih izborih. Obiskovalci lahko sodelujejo tudi v vroči razpravi o uvrstitvi naše predstavnice in se s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za single Vrag naj vzame, na mobilnik pa si naložijo katero od preteklih evrovizijskih uspešnic v obliki uverture ali melodije. Za hitri dostop lahko pošljejo SMS z vsebino P EVROVIZIJA na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki