marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Nova ugodnost Družinska vez pri Mobitelu


21.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja novo ugodnost za Mobitelove uporabnike z imenom Družinska vez. Člani skupine Družinska vez - Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki - med seboj komunicirajo po ceni 0 EUR za minuto pogovora oziroma 0 EUR za poslano sporočilo.

Ugodnost Družinska vez namreč velja za vse govorne in video klice ter sporočila SMS in MMS, ki jih člani Družinske vezi opravijo v domačem, Mobitelovem omrežju prek mobitela ali računalnika z uporabo M:Komunikatorja ali M:Stika

Ugodnost Družinska vez uporabniki uveljavijo tako, da podajo pisno vlogo, na kateri naročniki Mobitel GSM/UMTS poleg nosilne številke izberejo še (največ) štiri mobilne številke, ki jih želijo vključiti v skupino Družinska vez. Pri tem lahko vsak naročnik v Družinsko vez vključi uporabnike naročniških razmerij, katerih naročnik je, do dva naročnika Itak ali Itak plus paketa ter do dva uporabnika predplačniškega sistema Mobi.

Hkrati so vsi naročniki storitev Mobitelove ponudbe M4 v okviru Družinske vezi deležni še dodatnih ugodnosti. Naročniki M4, ki uporabljajo M4 SiOL IP telefonijo in so nosilci Družinske vezi, lahko v slednjo vključijo tudi svojo IP-številko. Tako se članom skupine Družinska vez klici z njihovih mobilnih številk na to številko - in obratno - zaračunajo po ceni 0 EUR na minuto. Z vključitvijo storitve M4 SiOL interneta/optike vsak član skupine Družinska vez-Mobitelov naročnik prejme 1 GB prenosa podatkov mesečno v omrežjih Mobitel GSM/UMTS. Vključitev M4 SiOL televizije pa vsakemu članu, tudi Mobiuporabnikom, omogoča uporabo Mobilne TV brez doplačila.

Naročnik-nosilec ugodnosti Družinska vez lahko za naročniška razmerja v svoji skupini zaprosi tudi za en sam skupni račun. Ta vključuje porabo mobilnih storitev za naročniška razmerja, vključena v skupino Družinska vez, tako mobilnih kot širokopasovnih storitev M4, celoten znesek pa naročnik poravna z eno samo položnico. Izjema so Mobiuporabniki, ki imajo svoj predplačniški račun, ter naročniki paketov Itak in Itak plus, ki ohranijo samostojno naročniško razmerje, čeprav so vključeni v Družinsko vez.

V promocijskem obdobju se za ugodnost Družinska vez nosilcu le-te obračuna mesečna naročnina v višini 4,99 EUR, če Družinsko vez tvorijo zgolj mobilne številke. Naročnikom, ki so nosilci Družinske vezi in hkrati naročniki Mobitelove ponudbe M4 za vsaj dve M4-storitvi (M4 SiOL internet/optika, M4 SiOL IP telefonija in/ali M4 SiOL televizija), pa se omenjena mesečna naročnina v promocijskem obdobju ne zaračuna. Promocijsko obdobje velja od 20. 8. 2008 do vključno 28. 2. 2009.

Za podrobne informacije o cenah, pogojih uporabe ter sklenitvi ponudbe Družinska vez obiščite www.mobitel.si.

Ugodnost Družinska vez naročniki sklenejo v Mobitelovem centru, kjer so pri strokovnem in prijaznem osebju na voljo tudi vse dodatne informacije v zvezi z Mobitelovo ponudbo. Za pomoč lahko Mobitelovi uporabniki vedno pokličejo tudi v Center za pomoč naročnikom na številko 041 700 700. Klic je za Mobitelove uporabnike, doma in v tujini, brezplačen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki