marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Mobitelovo praznično darilo Mladinskemu domu Malči Beličeve


22.12.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je danes na pobudo in v sodelovanju z Lions Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Prejeto računalniško opremo bodo otroci lahko uporabljali v izobraževalne in zabavne namene.

Družba Mobitel je v petek, 22. decembra 2006, na pobudo in v sodelovanju z Lion's Klubom Forum Ljubljana Mladinskemu domu Malči Beličeve podarila pet računalnikov in dva tiskalnika. Na ta način bodo lahko varovanci doma lažje in hitreje pridobivali informacije s svetovnega spleta, komunicirali z vrstniki in domačimi ter združili koristno z zabavnim.

Mladinski dom Malči Beličeve je dom za otroke iz socialno ogroženih družin. Otrokom v starosti do 14. let nudi bivanje in strokovno individualno pomoč, hkrati pa otroci redno obiskujejo pouk v bližnjih osnovnih šolah. Za prosti čas imajo organizirane dodatne, poljubne aktivnosti, na voljo pa so jim tudi skupni prostori za preživljanje prostega časa, likovna učilnica, knjižnica, nekaj računalnikov in klavir. Prejeto računalniško opremo bodo otroci uporabljali kot koristen delovni pripomoček in vir zabave.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki