marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Večerni in vikend pogovori pri Mobitelu


27.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim naročnikom s 1. julijem omogočila posebno, privlačno ugodnost. Z doplačilom k mesečni naročnini bodo lahko Mobitelovi naročniki brezplačno klicali vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Mobitelovi naročniki bodo lahko od 1. julija v Mobitelovem omrežju klicali še ugodneje. Z doplačilom 5,99 EUR (1.435 SIT) mesečno bodo Mobitelovi naročniki brezplačno klicali na številke 1,4 milijona uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS omrežja (vse uporabnike Mobitela, Debitela in IZImobila). Ugodnost bo veljala vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Ugodnost je na voljo pri klicih v Mobitelovem omrežju. Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Našim naročnikom bomo z mesečnim doplačilom omogočili brezplačne pogovore z več kot 1,4 milijona uporabnikov v Mobitelovem omrežju. Pomen ugodnosti lepo izrazijo številke. Teden ima 168 ur, od tega je v to ugodnost vključenih vsaj 108 ur - vsak dan od ponedeljka do petka med 19. in 7. uro zjutraj, vsi vikendi ter prazniki."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki