marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Večerni in vikend pogovori pri Mobitelu


27.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim naročnikom s 1. julijem omogočila posebno, privlačno ugodnost. Z doplačilom k mesečni naročnini bodo lahko Mobitelovi naročniki brezplačno klicali vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Mobitelovi naročniki bodo lahko od 1. julija v Mobitelovem omrežju klicali še ugodneje. Z doplačilom 5,99 EUR (1.435 SIT) mesečno bodo Mobitelovi naročniki brezplačno klicali na številke 1,4 milijona uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS omrežja (vse uporabnike Mobitela, Debitela in IZImobila). Ugodnost bo veljala vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Ugodnost je na voljo pri klicih v Mobitelovem omrežju. Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Našim naročnikom bomo z mesečnim doplačilom omogočili brezplačne pogovore z več kot 1,4 milijona uporabnikov v Mobitelovem omrežju. Pomen ugodnosti lepo izrazijo številke. Teden ima 168 ur, od tega je v to ugodnost vključenih vsaj 108 ur - vsak dan od ponedeljka do petka med 19. in 7. uro zjutraj, vsi vikendi ter prazniki."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki