marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Brezplačni NeoWLAN za naročnike M4


22.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je v okviru ponudbe M4 naročnikom ponudil novo ugodnost - brezplačen in neomejen prenos podatkov v omrežju NeoWLAN. Novost je na voljo naročnikom vseh paketov ponudbe M4, ki uporabljajo mobilne telekomunikacije in SiOL internet.

Mobitel je uporabnikom ponudbe M4 ponudil novo ugodnost, s katero bodo še lažje dostopali do svetovnega spleta, tudi ko se nahajajo izven doma ali pisarne. Omogočil jim je namreč brezplačno in neomejeno uporabo prenosa podatkov v omrežju NeoWLAN.

Pri brezplačni uporabi omrežja NeoWLAN poteka avtentikacija zaradi varnosti prek mobilne številke, uporabniki pa nato vnesejo še enkratno geslo, ki ga pri prijavi prejmejo v sporočilu SMS. Avtentikacija je ob prijavi v omrežje NeoWLAN sicer možna tudi prek Siolovega uporabniškega imena, vendar v tem primeru uporaba ni brezplačna, temveč plačljiva skladno z veljavnim cenikom.

Omenjena ugodnost je na voljo vsem uporabnikom M4 s katerimkoli naročniškim paketom, ki vključuje mobilne telekomunikacije in SiOL internet. Tako jo lahko izkoristijo vsi naročniki dvojčka Mobitel, trojčka Mobitel ali TV Mobitel ter naročniki četverčka.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki