marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Mobitel med najmočnejšimi blagovnimi znamkami


21.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Raziskava mednarodne revije Mobile Communications International je pokazala, da se družba Mobitel po vrednosti svoje blagovne znamke uvršča med 100 najmočnejših blagovnih znamk na področju mobilnih telekomunikacij.

Mobitel je tako edini slovenski mobilni operater, ki se je na svetovni ravni uvrstil v izbor stotih najmočnejših blagovnih znamk.

Mobitel je ena izmed 100 svetovno najmočnejših blagovnih znamk na področju mobilnih telekomunikacij. Tako je pokazala raziskava revije Mobile Communications International, ki se ukvarja s spremljanjem in razvojem mobilnih telekomunikacij na svetovni ravni. Zanjo jo je izvedlo podjetje Intangible Business, specializirano za vrednotenje blagovnih znamk, v raziskavi pa sta sodelovala še dva mednarodno priznana raziskovalna medija na področju telekomunikacij in medijev, Informa Telecoms in Media's World Cellular Information Service.

Mobitel je kot edini slovenski operater v svetovni razvrstitvi blagovnih znamk s področja mobilnih telekomunikacij zasedel 72. mesto.

Celotni seznam uvrstitev je objavljen na spletni povezavi: http://www.informatm.com/content/marlincontent/ITMG/ibctelecoms/matt/top100/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki