Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Mobilniki Huawei pri Tušmobilu


10.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil bo kot prvi in edini mobilni operater na slovenskem trgu ponudil mobilne telefone drugega največjega svetovnega proizvajalca mobilnih tehnologij, Huawei. V paketu Vesolje bo za 1 evro na voljo mobilni aparat z operacijskim sistemom Andorid, Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Pri Tušmobilu nadaljujejo z vpeljevanjem najsodobnejših mobilnih izkušenj na slovenski trg. Po tem ko so v preteklih letih pripeljali nekatere najbolj vroče mobilne telefone na svetu in napredno širokopasovno tehnologijo UMTS 900, so predstavili eno najbolj vročih znamk mobilnih telefonov na svetu ta hip – Huawei. Mobilni telefon Huawei Ideos X5 bo všeč vsem, ki pri svojem delu uporabljajo mobilni telefon ne samo za klice ampak pogosto tudi za e-pošto in brskanje po svetovnem spletu. Tehnološko ozaveščeni uporabniki, odprti za novosti, bodo cenili zmogljivosti in zanesljivost mobilnika ter njegove številne aplikacije.

Huawei Ideos X5 bo za 1 evro na voljo v paketu Vesolje. Ob izjemni dopolnitvi ponudbe v Tušmobilu ne skrivajo ponosa, da so ponovno pripeljali svetovno novost na slovenski mobilni trg: »Glavni razlogi za izbiro mobilnih telefonov Huawei so izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, saj uporabnik za konkurenčno ceno dobi kakovosten telefon s hitrim delovanjem, značilnim za najvišje razrede produktov konkurence, in naši uporabniki bodo to zagotovo cenili,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu. Tako se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev. Tušmobil pa že od prihoda velja za tehnološko naprednega in inovativnega operaterja, ki je tudi operater z drugo najboljšo pokritostjo prebivalstva z UMTS omrežjem, kar omogoča dostop do svetovnega spleta več kot 75 % slovenskega prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki