Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Mobilniki Huawei pri Tušmobilu


10.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil bo kot prvi in edini mobilni operater na slovenskem trgu ponudil mobilne telefone drugega največjega svetovnega proizvajalca mobilnih tehnologij, Huawei. V paketu Vesolje bo za 1 evro na voljo mobilni aparat z operacijskim sistemom Andorid, Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Pri Tušmobilu nadaljujejo z vpeljevanjem najsodobnejših mobilnih izkušenj na slovenski trg. Po tem ko so v preteklih letih pripeljali nekatere najbolj vroče mobilne telefone na svetu in napredno širokopasovno tehnologijo UMTS 900, so predstavili eno najbolj vročih znamk mobilnih telefonov na svetu ta hip – Huawei. Mobilni telefon Huawei Ideos X5 bo všeč vsem, ki pri svojem delu uporabljajo mobilni telefon ne samo za klice ampak pogosto tudi za e-pošto in brskanje po svetovnem spletu. Tehnološko ozaveščeni uporabniki, odprti za novosti, bodo cenili zmogljivosti in zanesljivost mobilnika ter njegove številne aplikacije.

Huawei Ideos X5 bo za 1 evro na voljo v paketu Vesolje. Ob izjemni dopolnitvi ponudbe v Tušmobilu ne skrivajo ponosa, da so ponovno pripeljali svetovno novost na slovenski mobilni trg: »Glavni razlogi za izbiro mobilnih telefonov Huawei so izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, saj uporabnik za konkurenčno ceno dobi kakovosten telefon s hitrim delovanjem, značilnim za najvišje razrede produktov konkurence, in naši uporabniki bodo to zagotovo cenili,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu. Tako se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev. Tušmobil pa že od prihoda velja za tehnološko naprednega in inovativnega operaterja, ki je tudi operater z drugo najboljšo pokritostjo prebivalstva z UMTS omrežjem, kar omogoča dostop do svetovnega spleta več kot 75 % slovenskega prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki