Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Mobilniki Huawei pri Tušmobilu


10.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil bo kot prvi in edini mobilni operater na slovenskem trgu ponudil mobilne telefone drugega največjega svetovnega proizvajalca mobilnih tehnologij, Huawei. V paketu Vesolje bo za 1 evro na voljo mobilni aparat z operacijskim sistemom Andorid, Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Pri Tušmobilu nadaljujejo z vpeljevanjem najsodobnejših mobilnih izkušenj na slovenski trg. Po tem ko so v preteklih letih pripeljali nekatere najbolj vroče mobilne telefone na svetu in napredno širokopasovno tehnologijo UMTS 900, so predstavili eno najbolj vročih znamk mobilnih telefonov na svetu ta hip – Huawei. Mobilni telefon Huawei Ideos X5 bo všeč vsem, ki pri svojem delu uporabljajo mobilni telefon ne samo za klice ampak pogosto tudi za e-pošto in brskanje po svetovnem spletu. Tehnološko ozaveščeni uporabniki, odprti za novosti, bodo cenili zmogljivosti in zanesljivost mobilnika ter njegove številne aplikacije.

Huawei Ideos X5 bo za 1 evro na voljo v paketu Vesolje. Ob izjemni dopolnitvi ponudbe v Tušmobilu ne skrivajo ponosa, da so ponovno pripeljali svetovno novost na slovenski mobilni trg: »Glavni razlogi za izbiro mobilnih telefonov Huawei so izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, saj uporabnik za konkurenčno ceno dobi kakovosten telefon s hitrim delovanjem, značilnim za najvišje razrede produktov konkurence, in naši uporabniki bodo to zagotovo cenili,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu. Tako se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev. Tušmobil pa že od prihoda velja za tehnološko naprednega in inovativnega operaterja, ki je tudi operater z drugo najboljšo pokritostjo prebivalstva z UMTS omrežjem, kar omogoča dostop do svetovnega spleta več kot 75 % slovenskega prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki