marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mobilniki Huawei pri Tušmobilu


10.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil bo kot prvi in edini mobilni operater na slovenskem trgu ponudil mobilne telefone drugega največjega svetovnega proizvajalca mobilnih tehnologij, Huawei. V paketu Vesolje bo za 1 evro na voljo mobilni aparat z operacijskim sistemom Andorid, [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-huawei-u8800-ideos-x5.html]Huawei IDEOS X5[/url], ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Pri Tušmobilu nadaljujejo z vpeljevanjem najsodobnejših mobilnih izkušenj na slovenski trg. Po tem ko so v preteklih letih pripeljali nekatere najbolj vroče mobilne telefone na svetu in napredno širokopasovno tehnologijo UMTS 900, so predstavili eno najbolj vročih znamk mobilnih telefonov na svetu ta hip – Huawei. Mobilni telefon Huawei Ideos X5 bo všeč vsem, ki pri svojem delu uporabljajo mobilni telefon ne samo za klice ampak pogosto tudi za e-pošto in brskanje po svetovnem spletu. Tehnološko ozaveščeni uporabniki, odprti za novosti, bodo cenili zmogljivosti in zanesljivost mobilnika ter njegove številne aplikacije.

Huawei Ideos X5 bo za 1 evro na voljo v paketu Vesolje. Ob izjemni dopolnitvi ponudbe v Tušmobilu ne skrivajo ponosa, da so ponovno pripeljali svetovno novost na slovenski mobilni trg: »Glavni razlogi za izbiro mobilnih telefonov Huawei so izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, saj uporabnik za konkurenčno ceno dobi kakovosten telefon s hitrim delovanjem, značilnim za najvišje razrede produktov konkurence, in naši uporabniki bodo to zagotovo cenili,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu. Tako se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev. Tušmobil pa že od prihoda velja za tehnološko naprednega in inovativnega operaterja, ki je tudi operater z drugo najboljšo pokritostjo prebivalstva z UMTS omrežjem, kar omogoča dostop do svetovnega spleta več kot 75 % slovenskega prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki