marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Mobilnik za milijon dolarjev gre v Rusijo


23.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri znani družbi GoldVish, kjer izdelujejo mobilnike za milijonarje, bodo predstavili svojo celotno kolekcijo ruskemu trgu na Sejmu milijonarjev v Moskvi, ki bo konec tega meseca. Na premieri v Moskvi bo lahko nekaj srečnežev že prednaročilo njihov GoldVish mobilnik. Tako bodo prejeli telefon eksluzivno, kot prvi uporabniki v ruskogovorečih regijah.

"Po neverjetnem sprejemu naše kolekcije v Cannesu je bil logičen korak tudi predstavitev modelov na znanem ruskem sejmu", je povedal Michel Morren, predsednik družbe GoldVish. "Konec koncev je prvi kupec prestižnega mobilnika "Le Million", ki je dobil ime po njegovi ceni, ruski poslovnež, tako da so naša pričakovanja glede ruskih potrošnikov zelo visoka".

Celotna GoldVishova kolekcija prestižnih mobilnikov bo razstavljena eksluzivno na stojnici s 112 kvadratnimi metri površine. Mobilnik GoldVish Illusion je eden izmed modelov, ki se ponaša z vodilnimi svetovnimi dragulji, Plato in Le Million, katera sta vsak posebej izdelana v samo dveh kosih po celem svetu, eden pa je že prodan.

Omenjeni sejem se odvija že drugič, lanskoleto ga je obiskalo 21.000 ljudi, letos se pa pričakuje okoli 25.000 obiskovalcev. To je veliko milijonarjev. :)

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki