marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2011!


29.12.2011
Objavil: Thomas Bergant

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2011. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2011, zaključila pa 28. decembra 2011. V tem času smo zabeležili skoraj 3.000 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Nekako smo v uredništvu potihem upali, da boste letos več glasov dodelili Samsungovemu paradnemu konju z imenom Galaxy SII, pa je očitno spet bila izbira med top mobilniki z operacijskim sistemom Android prevelika in ste svoje glasove porazdelili med Samsung Galaxy SII, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S in Samsung Galaxy Note, tako, da je spet največ glasov prejel prav Apple-ov model iPhone 4S in tako prejel naziv "najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev portala mobile.si". Samsung Galaxy SII je pristal na drugem mestu, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S pa na tretjem mestu. Tako kot že lani je finska Nokia izpadla iz prve trojice in z modelom N9 pristala šele na petem mestu.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2011 izbrali Apple iPhone 4S.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo v četrtek, 29. decembra 2011, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2012. Od četrtka dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki