marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2011!


29.12.2011
Objavil: Thomas Bergant

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2011. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2011, zaključila pa 28. decembra 2011. V tem času smo zabeležili skoraj 3.000 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Nekako smo v uredništvu potihem upali, da boste letos več glasov dodelili Samsungovemu paradnemu konju z imenom Galaxy SII, pa je očitno spet bila izbira med top mobilniki z operacijskim sistemom Android prevelika in ste svoje glasove porazdelili med Samsung Galaxy SII, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S in Samsung Galaxy Note, tako, da je spet največ glasov prejel prav Apple-ov model iPhone 4S in tako prejel naziv "najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev portala mobile.si". Samsung Galaxy SII je pristal na drugem mestu, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S pa na tretjem mestu. Tako kot že lani je finska Nokia izpadla iz prve trojice in z modelom N9 pristala šele na petem mestu.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2011 izbrali Apple iPhone 4S.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo v četrtek, 29. decembra 2011, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2012. Od četrtka dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki