marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2010!


21.12.2010
Objavil: Thomas Bergant

Potihem smo nekako pričakovali, da bo letos zmagal Samsungov paradni konj z nazivom Galaxy S, a je tudi tokrat prepričljivo od začetka do konca glasovanja vodil najnovejši model kalifornijskega proizvajalca iz Cupertina - Apple iPhone 4 in Samsungov model pustil na drugem mestu.

Zasluge za to gre verjetno pripisati predvsem temu, da ima Apple vsako leto zgolj en model, pri ostalih proizvajalcih, pa si ti že znotraj posameznega podjetja skačejo "v zelje" s podobnimi modeli in se tako vaši glasovi porazdelijo. Tretjo stopničko pa je zasedel HTC Desire. Nokia je tokrat za las izpadla iz prve trojice in z modelom N8 tako zasedla četrto ter z modelom X6 peto mesto. Vseeno pa ima Nokia med prvo deseterico največ modelov, in sicer kar polovico.



Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2010 izbrali Apple iPhone 4.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo v četrtek, 23. decembra 2010, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2011. Od četrtka dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki