marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Mobilni brskalnik liquid tudi v iPhoneu


25.03.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Nagrajena mobilna brskalna platforma liquid podjetja mobilePeople je sedaj našla pot tudi v Applove iPhone. Družba mobilePeople omogoča optimiziran uporabniški vmesnik za iPhoneov brskljalnik Safari, predvsem pri iskanju rumenih, belih strani in ostale vsebine, ki se pojavi skupaj z platformo liquid.

Funkcionalnost vključuje opcijo "klik-klicanje", pripomoček za pomoč pri iskanju naslovov, shranjevanje med kontakte prej iskanih poslovnih zadev, pripomoček za pošiljanje (rezultatov iskanja) prijatelju in pa funkcijo, ki prikaže rezultate na zemljevidu. Skratka prava mala navigacija.

Lokalno iskanje zahteva veliko manj prenenešenih podatkov, kar v končni fazi pomeni manj stroškov uporabniku. Za vse to pa se je treba zahvaliti tehnologiji AJAX, ki izmenjuje male paketke podatkov z strežnikom. Tako ne nalaga ves čas vseh podatkov (mobilnih strani) na novo.

Pri mobilePeople pa bodo predstavili tudi mobilno iskalno platformo za iPhone, osnovano na predkratkim predstavljeno SDK programsko opremo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki