marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Mobilna kino storitev


14.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Sony Ericsson je lansiral Mobile Cinema (mobilni kino) v Franciji, istočasno z izidom novega multimedijskega telefona - M600i.

Si želite ogledati film Final Fantasy VII Advent Children v celotni dolžini ter DVD kvaliteti na mobilniku? To ponuja Sony Ericsson vsakemu, ki kupi nov telefon. Spominska kartica kapacitete 512 MB, ki vsebuje celotni film, bo v posebni ponudbi podarjena vsakemu kupcu sony ericssona M600i.

Zahvaljujoč Mobiclipu, patentiranemu video kodeku francoske družbe Actimagine, lahko z enim klikom začnemo gledati filme. Animiran film Final Fantasy VII se predvaja na sony ericssonu M600i v DVD kvaliteti, s hitrostjo 30 slik na sekundo ter z majhno porabo energije. Vse, kar je treba narediti je, vstaviti kartico v telefon, klikniti na ikono in predstava se prične.

Pri družbi Actimagine si želijo, da bi njihova novost postala najbolj uporabljano sredstvo pri mobilnem kinu, saj so mnenja, da je Mobiclip storitev s kvalitetno vsebino in sliko, enostavno uporabo ter nizko porabo energije. Sodelovanje z družbo Sony Ericsson pa so označili kot veliko priložnost doživeti edinstveno izkušnjo mobilnega kina z novim M600i.

Slike povzete po strani slashphone.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki