marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Vabilo na mobile.si piknik!


09.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobile.si organizira svoj 3. (tradicionalni) piknik, ki bo v soboto, 1. septembra 2007, v Miljah ob reki Kokri pri Kranju.

Ekipa bo na mestu dogajanja od 13. ure dalje pa vse do pozne noči.

Namen piknika je druženje, druženje in druženje ... Pa seveda športanje (balinanje, odbojka na mivki) in zabava ter seveda čvek o mobilnih komunikacijah!! Kot že prejšnja leta, bo zagotovo tudi letos na voljo precej "mobilnih igrač", ki si jih boste lahko ogledali, preskusili in seveda izvedeli še kakšno novico iz prve roke...

Možno bo tudi zaužiti dobrote z žara, ki jih bomo pripravili, vendar je za njih potrebno plačati simbolično vsoto - 5 €. Ker pa je treba za število porcij planirati vnaprej, pa vabimo vse, ki bi želeli z nami uživati dobro hrano ter popiti kakšen kozarček piva ali druge osvežilne pijače, da se oglasijo na mail piknik@mobile.si, kjer boste dobili številko TRR z napotki, kako plačati za dobrote. Najhitrejši dobijo še darilce (trak za ključe mobile.si).

V ceni 5 € je všteta hrana in pijača v normalnih količinah ter športne dejavnosti (odbojka na mivki, balinanje,...).

Več informacij boste našli na naši tabli >> KLIK

Slike z lanskega in predlanskega piknika si lahko ogledate v našem albumu.

slike: Mobile.si piknik 2005

slike: Mobile.si piknik 2006

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki