marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Vabilo na mobile.si piknik!


09.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobile.si organizira svoj 3. (tradicionalni) piknik, ki bo v soboto, 1. septembra 2007, v Miljah ob reki Kokri pri Kranju.

Ekipa bo na mestu dogajanja od 13. ure dalje pa vse do pozne noči.

Namen piknika je druženje, druženje in druženje ... Pa seveda športanje (balinanje, odbojka na mivki) in zabava ter seveda čvek o mobilnih komunikacijah!! Kot že prejšnja leta, bo zagotovo tudi letos na voljo precej "mobilnih igrač", ki si jih boste lahko ogledali, preskusili in seveda izvedeli še kakšno novico iz prve roke...

Možno bo tudi zaužiti dobrote z žara, ki jih bomo pripravili, vendar je za njih potrebno plačati simbolično vsoto - 5 €. Ker pa je treba za število porcij planirati vnaprej, pa vabimo vse, ki bi želeli z nami uživati dobro hrano ter popiti kakšen kozarček piva ali druge osvežilne pijače, da se oglasijo na mail piknik@mobile.si, kjer boste dobili številko TRR z napotki, kako plačati za dobrote. Najhitrejši dobijo še darilce (trak za ključe mobile.si).

V ceni 5 € je všteta hrana in pijača v normalnih količinah ter športne dejavnosti (odbojka na mivki, balinanje,...).

Več informacij boste našli na naši tabli >> KLIK

Slike z lanskega in predlanskega piknika si lahko ogledate v našem albumu.

slike: Mobile.si piknik 2005

slike: Mobile.si piknik 2006

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki