marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil poslovne rezultate v prvem polletju 2020
15.07.2020

Družba Huawei je objavila poslovne rezultate za prvo polovico leta 2020. Družba je v tem obdobju ustvarila 454 milijard juanov (57 milijard evrov) prihodkov, kar je 13,1 odstoten porast v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta, neto stopnja dobičkonosnosti prihodkov pa je znašala 9,2 odstotka.

slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

članki

Mobilatorij v Velenju


21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova sodobno opremljena digitalna učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 24. septembra 2007, obiskala Velenje. Vsem željnim znanja bo do 16. novembra predstavljala sodobne komunikacijske tehnologije in nudila prost dostop do interneta. Odprta bo vsak delovni dan od 11. do 19. ure ter ob sobotah od 10. do 15. ure.

Mobitelova mobilna digitalna učilnica Mobilatorij se bo 24. septembra 2007 ustavila v Velenju. Vse do 16. novembra 2007 bo na voljo vsem, ki se želijo pobližje seznaniti z najnovejšimi komunikacijskimi in storitvenimi trendi v mobilnem svetu. Posebnost tega zanimivega izobraževalnega projekta je prost dostop do svetovnega spleta, brezplačno svetovanje Mobitelovih strokovnjakov pa je namenjeno tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem.

V Velenju bo Mobilatorij vsak delovni dan od 11. do 19. ure, ob sobotah od 10. do 15. ure, obiskovalcem predstavljal različna področja komunikacij, od interneta in računalništva do mobilnih telekomunikacij. Poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta bodo vsi vedoželjni lahko spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo najnovejši mobilniki, ter pridobili podrobnejše informacije o zmogljivostih svojih mobilnih telefonov in Mobitelovih storitvah. Obiskali bodo lahko tudi Planet, pravkar prenovljeni mobilni multimedijski portal, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava, ki jih nudijo številne vsebine in storitve v obliki besedila, zvoka, slike in videa.

Mobilatorij je poučen za vse, tako za tiste, ki so računalnikov, mobitelov in tehnologij nevešči, kot tudi za bolj izkušene, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Sloveniji se je prvič predstavil leta 2002 v Trbovljah, od tedaj pa obiskal že skoraj vse večje kraje po Sloveniji. Svojo pot bo nadaljeval v želji, da bi nove tehnologije približal širšemu krogu uporabnikov, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki