marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Mobilatorij v Velenju


21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova sodobno opremljena digitalna učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 24. septembra 2007, obiskala Velenje. Vsem željnim znanja bo do 16. novembra predstavljala sodobne komunikacijske tehnologije in nudila prost dostop do interneta. Odprta bo vsak delovni dan od 11. do 19. ure ter ob sobotah od 10. do 15. ure.

Mobitelova mobilna digitalna učilnica Mobilatorij se bo 24. septembra 2007 ustavila v Velenju. Vse do 16. novembra 2007 bo na voljo vsem, ki se želijo pobližje seznaniti z najnovejšimi komunikacijskimi in storitvenimi trendi v mobilnem svetu. Posebnost tega zanimivega izobraževalnega projekta je prost dostop do svetovnega spleta, brezplačno svetovanje Mobitelovih strokovnjakov pa je namenjeno tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem.

V Velenju bo Mobilatorij vsak delovni dan od 11. do 19. ure, ob sobotah od 10. do 15. ure, obiskovalcem predstavljal različna področja komunikacij, od interneta in računalništva do mobilnih telekomunikacij. Poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta bodo vsi vedoželjni lahko spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo najnovejši mobilniki, ter pridobili podrobnejše informacije o zmogljivostih svojih mobilnih telefonov in Mobitelovih storitvah. Obiskali bodo lahko tudi Planet, pravkar prenovljeni mobilni multimedijski portal, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava, ki jih nudijo številne vsebine in storitve v obliki besedila, zvoka, slike in videa.

Mobilatorij je poučen za vse, tako za tiste, ki so računalnikov, mobitelov in tehnologij nevešči, kot tudi za bolj izkušene, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Sloveniji se je prvič predstavil leta 2002 v Trbovljah, od tedaj pa obiskal že skoraj vse večje kraje po Sloveniji. Svojo pot bo nadaljeval v želji, da bi nove tehnologije približal širšemu krogu uporabnikov, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki