marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Mobilna digitalna učilnica Mobilatorij septembra v Slovenskih Konjicah


01.09.2006
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova mobilna sodobno opremljena učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 4. septembra, obiskala Slovenske Konjice. V Mobilatoriju se bodo lahko vsi željni znanja do 30. septembra 2006 brezplačno pobližje seznanili s sodobnimi komunikacijskimi tehnologijami, izkoristili možnost dostopa do interneta ter spoznali Mobitel UMTS in portal Planet.

Mobitelovi strokovnjaki bodo obiskovalcem na voljo ves september, vsak dan od 11.00 do 19.00 ure, tudi čez vikend.

Mobilatorij se bo na svoji poti po Sloveniji 4. septembra 2006 ustavil v Slovenskih Konjicah, kjer bo do 30. septembra 2006 na voljo vsem, ki se želijo pobližje seznaniti s sodobnimi komunikacijskimi tehnologijami in storitvami. Svetovanje in pomoč v Mobilatoriju sta namenjena tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem, bolj ali manj veščih rabe sodobnih telekomunikacijskih tehnologij. V sodobno opremljeni učilnici je v ta namen urejenih osem računalniških delovnih mest, kjer se lahko obiskovalci ob pomoči Mobitelovih strokovnjakov naučijo osnov računalništva ali svoje znanje nadgradijo, hkrati pa se lahko seznanijo tudi z različnimi možnostmi, ki jih omogočajo sodobne mobilne telekomunikacije. Posebnost tega zanimivega izobraževalnega projekta je tudi prost dostop do svetovnega spleta.

Mobitelovi strokovnjaki bodo obiskovalcem Mobilatorija vsak dan od 11.00 do 19.00 ure predstavljali različna področja komunikacij, od interneta, računalništva do mobilnih telekomunikacij. Obiskovalci Mobilatorija bodo poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo sodobni mobilniki tretje generacije mobilnih telekomunikacij UMTS, ter pridobili podrobnejše informacije o zmogljivostih svojih mobilnikov in Mobitelovih storitvah. Obiskali bodo tudi Planet, mobilni multimedijski portal, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava, ki jih nudijo številne vsebine in storitve v obliki besedila, zvoka, slike in videa.

Mobilatorij se je prvič predstavil leta 2002 v Trbovljah. Od takrat je obiskal že več kot dvajset krajev po Sloveniji. Mobilatorij bo svojo pot nadaljeval z željo, da bi nove tehnologije približal širšemu krogu uporabnikom, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki