marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

MIUI 13 naj bi prispel 25. junija na telefone novejše od leta 2019


21.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Posodobitev MIUI 12.5 se še vedno prenaša na pametne telefone Xiaomi, pri podjetju pa že načrtujejo uvedbo naslednje različice MIUI 13. Po navedbah virov s Kitajske bi ga lahko lansirali v drugem četrtletju, tako kot vse različice v zadnjih nekaj letih. Tokrat je datum očitno določen za 25. junij.

Xiaomi je bil znan po podpori modelov, ki so bili na cenejši strani cenovnega spektra, četudi so bili stari štiri leta. Vendar pa MIUI 13 (če je to uradno ime) očitno ne bo na voljo starejšim vodilnim modelom, kot sta Xiaomi Mi 9 in Xiaomi Mi Mix 3, pa tudi ne priljubljenim mobilnikom iz srednjega razreda, kot sta serija Redmi Note 8 in Redmi 8.

O možnih funkcijah novega uporabniškega vmesnika trenutno ni znano pravzaprav ničesar. Pričakuje pa se optimizirane animacije, nove teme in ozadja ter veliko izboljšav na področju varnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki