marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Mirko Tuš bo enega od naročnikov Tušmobila popeljal v vesolje


20.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mirko Tuš, ki je lastnik Tušmobila je danes rezerviral prvi polet Slovenca v vesolje. Ob Tušu bo v vesolje poletel eden od naročnikov in aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Tušmobilu. Rezervacijo za polet v letu 2010, ko Tušmobil pričakuje, da bo drugi največji mobilni operater v Sloveniji, je Tuš danes potrdil pri družbi Virgin Galactic.

S to odločitvijo je Tuš na njemu izviren način danes sporočil svetu, da izzivov za njegovo osebno in poslovno prihodnost še zdaleč ni konec. Medtem ko se je njegov Engrotuš letos prebil na drugo mesto med slovenskimi trgovci na drobno, ima očitno enake ambicije tudi v konkurenci mobilnih operaterjev.

Tušmobil je potrošnike prepričal z izjemno ugodnimi paketi in z vrhunskimi mobilnimi aparati vseh najbolj uglednih proizvajalcev po ceni samo en evro. Tako so z vstopom Tušmobila na trg tudi slovenski uporabniki mobilne telefonije začeli telefonirati po evropsko primerljivih tarifah na najsodobnejših tehnoloških platformah. Tudi pokritost s signalom je zaradi evropskih direktiv, ki zagotavljajo konkurenčnost tudi na tem področju, postala povsem enakovredna Tušmobilovima največjima konkurentoma, Mobitelu in Simobilu.

Ker hkrati Tušmobil gradi tudi svoje mobilno omrežje, kar mu bo zagotovilo aktiviranje še sodobnejših tehnoloških rešitev tako na segmentu mobilnega telefoniranja kot ostalih storitev, pa tudi siceršnjega upravljanja poslovnega in osebnega okolja, želi Tuš tudi z odhodom v vesolje opozoriti na svojo prodornost. Ker pa je že v dosedanjih življenjskih korakih velikokrat dokazal svojo nesebičnost, bo s seboj vzel tudi enega od naročnikov Tušmobila. V tem desetletju, ko so se turistični obiski vesolja šele začeli, bo Tuš sedmi turistični potnik v vesolje, eden od srečnih naročnikov Tušmobila pa bo osmi turist v vesolje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki