marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Mirko Tuš bo enega od naročnikov Tušmobila popeljal v vesolje


20.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mirko Tuš, ki je lastnik Tušmobila je danes rezerviral prvi polet Slovenca v vesolje. Ob Tušu bo v vesolje poletel eden od naročnikov in aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Tušmobilu. Rezervacijo za polet v letu 2010, ko Tušmobil pričakuje, da bo drugi največji mobilni operater v Sloveniji, je Tuš danes potrdil pri družbi Virgin Galactic.

S to odločitvijo je Tuš na njemu izviren način danes sporočil svetu, da izzivov za njegovo osebno in poslovno prihodnost še zdaleč ni konec. Medtem ko se je njegov Engrotuš letos prebil na drugo mesto med slovenskimi trgovci na drobno, ima očitno enake ambicije tudi v konkurenci mobilnih operaterjev.

Tušmobil je potrošnike prepričal z izjemno ugodnimi paketi in z vrhunskimi mobilnimi aparati vseh najbolj uglednih proizvajalcev po ceni samo en evro. Tako so z vstopom Tušmobila na trg tudi slovenski uporabniki mobilne telefonije začeli telefonirati po evropsko primerljivih tarifah na najsodobnejših tehnoloških platformah. Tudi pokritost s signalom je zaradi evropskih direktiv, ki zagotavljajo konkurenčnost tudi na tem področju, postala povsem enakovredna Tušmobilovima največjima konkurentoma, Mobitelu in Simobilu.

Ker hkrati Tušmobil gradi tudi svoje mobilno omrežje, kar mu bo zagotovilo aktiviranje še sodobnejših tehnoloških rešitev tako na segmentu mobilnega telefoniranja kot ostalih storitev, pa tudi siceršnjega upravljanja poslovnega in osebnega okolja, želi Tuš tudi z odhodom v vesolje opozoriti na svojo prodornost. Ker pa je že v dosedanjih življenjskih korakih velikokrat dokazal svojo nesebičnost, bo s seboj vzel tudi enega od naročnikov Tušmobila. V tem desetletju, ko so se turistični obiski vesolja šele začeli, bo Tuš sedmi turistični potnik v vesolje, eden od srečnih naročnikov Tušmobila pa bo osmi turist v vesolje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki