marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

minibob – nova ponudba najhitreje rastoče nizkocenovne mobilne skupnosti v Sloveniji


11.04.2012
Objavil: Thomas Bergant

Najhitreje rastoči nizkocenovni mobilni skupnost v Sloveniji se je po uspešno zaključeni eksluzivni akciji bigbob pridružil nov družinski član – minibob. Gre za nov naročniški paket, v katerem je za samo 6,90 EUR mesečno na voljo 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov v vsa slovenska omrežja, kar predstavlja najcenejšo naročniško ponudbo na slovenskem trgu.

minibob je namenjen tistim, ki uporabljajo osnovne storitve mobilne telefonije in se ob tem niso pripravljeni odreči kakovostnim storitvam, predvsem pa ne želijo plačati več kot potrebujejo. Od danes minibob - za zgolj 6,90 EUR na mesec brez vezave in dodatnih stroškov - ponuja kar 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov v vsa slovenska omrežja, ponudba pa ni časovno omejena.

V primeru, da uporabniki želijo porabiti več, pa strošek nadaljnjih pogovorov in SMS sporočil znaša le 4 cente. Če pa ob tem želijo tudi brezskrbno brskati po internetu, pa minibob omogoča tudi bob podatkovno opcijo 1 GB, s katero lahko za 6 EUR na mesec prenesejo kar 1 GB podatkov. Uporabnikom seveda na voljo ostajajo tudi najugodnejši mobilniki v prosti prodaji.

Žiga Doberlet, vodja skupine bob v Sloveniji je ob tem pojasnil, da si »precejšen segment slovenskih mobilnih uporabnikov želi enostavno in transparentno ponudbo paketov brez vezave ter predvsem najugodnejše cene. Po uspešni novembrski predstavitvi ponudbe bob, je konec februarja bob na slovenski trg lansiral naročniški paket bigbob, ki je do zaključka eksluzivne ponudbe že postal eden najuspešnejših prodajnih akcij v Sloveniji. Z današnjim dnem pa se ponudbi bob že pridružuje nov naročniški paket – minibob, za katerega si, podobno kot za predhodnike, obetamo precejšnje zanimanje in odlične prodajne rezultate«.

minibob je na voljo v spletni trgovini www.bob.si ter na prodajnih mestih Petrola, OMV, Pošte Slovenije, Big Banga, Harvey Normana, E’Leclerca, Name, Interspara ter trafik 3DVA.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki