marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

minibob – nova ponudba najhitreje rastoče nizkocenovne mobilne skupnosti v Sloveniji


11.04.2012
Objavil: Thomas Bergant

Najhitreje rastoči nizkocenovni mobilni skupnost v Sloveniji se je po uspešno zaključeni eksluzivni akciji bigbob pridružil nov družinski član – minibob. Gre za nov naročniški paket, v katerem je za samo 6,90 EUR mesečno na voljo 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov v vsa slovenska omrežja, kar predstavlja najcenejšo naročniško ponudbo na slovenskem trgu.

minibob je namenjen tistim, ki uporabljajo osnovne storitve mobilne telefonije in se ob tem niso pripravljeni odreči kakovostnim storitvam, predvsem pa ne želijo plačati več kot potrebujejo. Od danes minibob - za zgolj 6,90 EUR na mesec brez vezave in dodatnih stroškov - ponuja kar 200 minut pogovorov in 200 SMS-ov v vsa slovenska omrežja, ponudba pa ni časovno omejena.

V primeru, da uporabniki želijo porabiti več, pa strošek nadaljnjih pogovorov in SMS sporočil znaša le 4 cente. Če pa ob tem želijo tudi brezskrbno brskati po internetu, pa minibob omogoča tudi bob podatkovno opcijo 1 GB, s katero lahko za 6 EUR na mesec prenesejo kar 1 GB podatkov. Uporabnikom seveda na voljo ostajajo tudi najugodnejši mobilniki v prosti prodaji.

Žiga Doberlet, vodja skupine bob v Sloveniji je ob tem pojasnil, da si »precejšen segment slovenskih mobilnih uporabnikov želi enostavno in transparentno ponudbo paketov brez vezave ter predvsem najugodnejše cene. Po uspešni novembrski predstavitvi ponudbe bob, je konec februarja bob na slovenski trg lansiral naročniški paket bigbob, ki je do zaključka eksluzivne ponudbe že postal eden najuspešnejših prodajnih akcij v Sloveniji. Z današnjim dnem pa se ponudbi bob že pridružuje nov naročniški paket – minibob, za katerega si, podobno kot za predhodnike, obetamo precejšnje zanimanje in odlične prodajne rezultate«.

minibob je na voljo v spletni trgovini www.bob.si ter na prodajnih mestih Petrola, OMV, Pošte Slovenije, Big Banga, Harvey Normana, E’Leclerca, Name, Interspara ter trafik 3DVA.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki