marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Microvision predstavil prenosni projektor


26.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Microvision je na sejmu CES (Consumer Electronics Show) predstavil prototip svojega »plug'n'play« projektorja, ki je sestavljen iz njihove lastne tehnologije. S kodnim imenom SHOW je mikro projektor namenjen mobilnim aplikacijam.

Projektor poganja lastni ultra majhni PicoP pogon, Microvision pa je predstavil napravo PDA velikosti, ki se napaja preko baterij, v test pa jo je ponudil globalnim OEM proizvajalcem, mobilnim operaterjem, ponudnikom vsebin ter novinarjem.

SHOW se poveže z notesniki, mobilnimi telefoni, prenosnimi medijskimi napravami, digitalnimi fotoaparati ter ostalimi mobilnimi napravami, ter nato projecira visoko ločljivo sliko na katerokoli površino. Projekcije so lahko velike vse od 30 cm, pa do 2,5 m, vedno pa so pravilno ostrene. Produkcijska različica projektorja bo na baterije delovala predvidoma 2,5 ure, kar omogoča ogled celotnega filma brez potrebe po polnjenju.

Microvision še navaja, da zna SHOW projecirati sliko velikosti WVGA (848 x 480 pik) v DVD kvaliteti, ter s tem precej drugačno vzdušje kot je ogled na majhnem dvo-inčnem zaslonu mobilne naprave. Pričetek komercialne prodaje naj bi bil konec leta 2008, dodatno pa bodo prezentacijo naredili tudi na prihajajoči 3GSM konferenci v Barceloni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki