marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Microsoftov SkyBox preimenovan v MyPhone


27.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Skrivnostna Microsoftova aplikacija SkyBox je končno postala realnost in to pod novim imenom My phone.

Govorice, ki so krožile že nekaj mesecev so pripovedovale, da družba iz Redmonda načrtuje zagon nove storitve na Mobile World Congress ob koncu meseca, zdaj pa je na Microsoftovi uradni strani tudi potrdilo, da je My Phone trenutno že v različici beta.

Storitev My phone ne bo le preprosta knjižnica aplikacij, temveč bo lahko uporabnik shranil vanjo tudi celotno bazo vseh pomembnih informacij, kot so slike, video posnetki in kontakti, ki jih imamo na telefonu. Vse skupaj pa bo lepo shranjeno na strani, ki si jo bo uporabnik zaščitil s svojim geslom.

Iz Microsofta so ob najavi storitve postregli še z nekaj informacijami. Tako so priznali, da je spletna stran My Phone zaživela prej, kot so sprva pričakovali in da bo sama storitev za testiranje na voljo kmalu kot omejena beta verzija, ki bo a voljo le s povabilom.

V nadaljevanju so še sporočili, da je to pomemben korak za družbo Microsoft, ki tako povezuje mobilni telefon z osebnim računalnikom in medmrežjem, hkrati s tem pa tudi postavlja mobilne storitve, kot pomemben dodatek k svoji strategiji razvoja računalniške programske opreme in storitev.

My phone bo uporabnikom omogočala obnovo svoje baze podatkov na telefonu, če se karkoli zgodi in uporabnik izgubi vse kar je imel na aparatu ali zamenja telefon. Ideja sicer ni nova je pa uporabna, saj omogoča nadgrajevanje kar preko brezžičnih povezav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki