marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Microsoft predstavil Windows Mobile 6.5


21.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Na konferenci Mobile World Congress 2009 je Microsoft v sodelovanju s partnerji HTC, LG in Orange predstavil nove telefone, ki bodo temeljili na platformi Windows Mobile 6.5. Poleg izboljšane uporabniške izkušnje pri uporabi telefona in spleta vključujejo telefoni tudi storitvi My Phone in Windows Marketplace for Mobile.

Storitev My Phone je namenjena sinhronizaciji tekstovnih sporočil, fotografij, video posnetkov in stikov s spletom, Windows Marketplace for Mobile pa omogoča preprost nakup in prenos aplikacij na mobilni telefon. Spletna storitev Windows Marketplace je dostopna tako preko telefona kot preko spletnega brskalnika.

»Platforma Windows Phones združuje storitve na spletu, osebnem računalniku in mobilnem telefonu,« je povedal Steve Ballmer, glavni izvršni direktor podjetja Microsoft. »Microsoft v sodelovanju s partnerji ustvarja nove telefone na platformi Windows, ki vzpostavljajo povezave med uporabniki, informacijami in aplikacijami ter zagotavljajo celovite izkušnje ne glede na to, kje jih uporabniki uporabljajo.«

Sistem Windows Mobile 6.5 z novimi uporabniškimi izkušnjami

Sistem Windows Mobile 6.5 omogoča uporabnikom preprost pregled nad pomembnimi informacijami, kot so elektronska pošta, besedilna sporočila, zgrešeni klici in vnosi v koledar. Izboljšan je tudi vmesnik za upravljanje z dotikom in posodobljen spletni brskalnik Internet Explorer Mobile, ki po raziskavi podpira do 48 odstotkov več opravil kot konkurenčni spletni brskalniki.

Storitev My Phone povezuje telefon s spletom

Brezplačna storitev My Phone omogoča uporabnikom dostop, upravljanje in varnostno kopiranje osebnih informacij s prenosnih naprav na spletno storitev, ki je zavarovana z geslom. Uporabnikom to zagotavlja preprosto nadgradnjo telefona, ne da bi jih skrbelo za izgubo informacij. Samodejna sinhronizacija in varnostno kopiranje zagotavljata, da so informacije, kot so stiki, sestanki in besedilna sporočila, stalno posodobljene in jih je mogoče enostavno obnoviti v primeru izgube ali nadgradnje telefona. Uporabniki lahko prav tako samodejno posredujejo fotografije in video posnetke s telefonov Windows neposredno na storitev My Phone in s tem ohranijo vsebino, ki bi bila drugače shranjena zgolj na mobilnem telefonu. Preizkusna različica storitve My Phone je trenutno dostopna zgolj s povabilom.

Storitev Marketplace omogoča enostaven dostop do mobilnih aplikacij

Nova platforma vsebuje storitev Windows Marketplace for Mobile, ki je bogato in integrirano spletno prodajno mesto za iskanje, pregledovanje in nakup mobilnih aplikacij za telefone s platformo Windows. Razvijalci, ki so že izdelali 20.000 aplikacij za platformo Windows Phones, lahko uporabnikom ponudijo aplikacije preko spletnega prodajnega mesta, na katerem varnost in združljivost preverja Microsoft.

Telefoni s platformo Windows bodo dostopni v drugi polovici leta 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki