marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Microsoft predstavil OneDrive


19.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je objavil globalno dostopnost storitve OneDrive, brezplačne storitve za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku, namenjene posameznikom. Storitev OneDrive, ki je bila doslej poznana pod imenom SkyDrive, nudi uporabnikom enotno mesto za shranjevanje vseh njihovih fotografij, videoposnetkov in dokumentov, dostopnih na vseh napravah.

Storitev prinaša tudi več novih funkcij, kot so izboljšana izmenjava videoposnetkov in posodobljene aplikacije za naprave Windows Phone, iOS, Android in Xbox.

Nove funkcije storitve OneDrive:

· Samodejno varnostno kopiranje fotografij in videoposnetkov na napravah Android. S samodejnim varnostnim kopiranjem – funkcija, ki je na voljo tudi na napravah Windows Phone in iOS – je sedaj še lažje sinhronizirati fotografije in videoposnetke, ki so bile posneti na telefonu Android, z drugimi napravami.
· Skupinsko ustvarjanje dokumentov v realnem času. V storitvi OneDrive je sedaj na voljo tudi možnost skupinskega ustvarjanja dokumentov prek aplikacij Office Web Apps. Uporabniki lahko v realnem času sodelujejo pri ustvarjanju dokumentov Word, Excel in PowerPoint.
· Prekodiranje videa. Nova funkcija za prekodiranje videa samodejno zazna zmogljivost internetne povezave in prilagodi predvajanje na najvišjo možno kakovost, ki jo lahko zagotovi uporabnikova internetna povezava. S tem se skrajša čas čakanja na začetek predvajanja in odpravi zatikanje.
· Nove možnosti za nakup dodatnega prostora. Uporabniki lahko povečajo prostor v storitvi OneDrive z nakupom dodatnega prostora v enotah s 50, 100 ali z 200 GB.

Storitev OneDrive nudi brezplačno 7 GB prostora, kar zadostuje za kar 7000 fotografij. Dosedanji uporabniki bodo za dostop do datotek v storitvi OneDrive lahko uporabili svoje obstoječe uporabniško ime in geslo. Prav tako lahko obstoječi uporabniki, ki storitev priporočajo prijateljem, prejmejo do 5 GB dodatnega brezplačnega prostora (500 MB na vsako sprejeto priporočilo). 3 GB brezplačnega dodatnega prostora lahko še prejmejo, če uporabljajo funkcijo za varnostno kopiranje fotografij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki