marketing
več | arhivpoudarjeno
Je Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Microsoft predstavil OneDrive


19.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je objavil globalno dostopnost storitve OneDrive, brezplačne storitve za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku, namenjene posameznikom. Storitev OneDrive, ki je bila doslej poznana pod imenom SkyDrive, nudi uporabnikom enotno mesto za shranjevanje vseh njihovih fotografij, videoposnetkov in dokumentov, dostopnih na vseh napravah.

Storitev prinaša tudi več novih funkcij, kot so izboljšana izmenjava videoposnetkov in posodobljene aplikacije za naprave Windows Phone, iOS, Android in Xbox.

Nove funkcije storitve OneDrive:

· Samodejno varnostno kopiranje fotografij in videoposnetkov na napravah Android. S samodejnim varnostnim kopiranjem – funkcija, ki je na voljo tudi na napravah Windows Phone in iOS – je sedaj še lažje sinhronizirati fotografije in videoposnetke, ki so bile posneti na telefonu Android, z drugimi napravami.
· Skupinsko ustvarjanje dokumentov v realnem času. V storitvi OneDrive je sedaj na voljo tudi možnost skupinskega ustvarjanja dokumentov prek aplikacij Office Web Apps. Uporabniki lahko v realnem času sodelujejo pri ustvarjanju dokumentov Word, Excel in PowerPoint.
· Prekodiranje videa. Nova funkcija za prekodiranje videa samodejno zazna zmogljivost internetne povezave in prilagodi predvajanje na najvišjo možno kakovost, ki jo lahko zagotovi uporabnikova internetna povezava. S tem se skrajša čas čakanja na začetek predvajanja in odpravi zatikanje.
· Nove možnosti za nakup dodatnega prostora. Uporabniki lahko povečajo prostor v storitvi OneDrive z nakupom dodatnega prostora v enotah s 50, 100 ali z 200 GB.

Storitev OneDrive nudi brezplačno 7 GB prostora, kar zadostuje za kar 7000 fotografij. Dosedanji uporabniki bodo za dostop do datotek v storitvi OneDrive lahko uporabili svoje obstoječe uporabniško ime in geslo. Prav tako lahko obstoječi uporabniki, ki storitev priporočajo prijateljem, prejmejo do 5 GB dodatnega brezplačnega prostora (500 MB na vsako sprejeto priporočilo). 3 GB brezplačnega dodatnega prostora lahko še prejmejo, če uporabljajo funkcijo za varnostno kopiranje fotografij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki