marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Microsoft predstavil OneDrive


19.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je objavil globalno dostopnost storitve OneDrive, brezplačne storitve za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku, namenjene posameznikom. Storitev OneDrive, ki je bila doslej poznana pod imenom SkyDrive, nudi uporabnikom enotno mesto za shranjevanje vseh njihovih fotografij, videoposnetkov in dokumentov, dostopnih na vseh napravah.

Storitev prinaša tudi več novih funkcij, kot so izboljšana izmenjava videoposnetkov in posodobljene aplikacije za naprave Windows Phone, iOS, Android in Xbox.

Nove funkcije storitve OneDrive:

· Samodejno varnostno kopiranje fotografij in videoposnetkov na napravah Android. S samodejnim varnostnim kopiranjem – funkcija, ki je na voljo tudi na napravah Windows Phone in iOS – je sedaj še lažje sinhronizirati fotografije in videoposnetke, ki so bile posneti na telefonu Android, z drugimi napravami.
· Skupinsko ustvarjanje dokumentov v realnem času. V storitvi OneDrive je sedaj na voljo tudi možnost skupinskega ustvarjanja dokumentov prek aplikacij Office Web Apps. Uporabniki lahko v realnem času sodelujejo pri ustvarjanju dokumentov Word, Excel in PowerPoint.
· Prekodiranje videa. Nova funkcija za prekodiranje videa samodejno zazna zmogljivost internetne povezave in prilagodi predvajanje na najvišjo možno kakovost, ki jo lahko zagotovi uporabnikova internetna povezava. S tem se skrajša čas čakanja na začetek predvajanja in odpravi zatikanje.
· Nove možnosti za nakup dodatnega prostora. Uporabniki lahko povečajo prostor v storitvi OneDrive z nakupom dodatnega prostora v enotah s 50, 100 ali z 200 GB.

Storitev OneDrive nudi brezplačno 7 GB prostora, kar zadostuje za kar 7000 fotografij. Dosedanji uporabniki bodo za dostop do datotek v storitvi OneDrive lahko uporabili svoje obstoječe uporabniško ime in geslo. Prav tako lahko obstoječi uporabniki, ki storitev priporočajo prijateljem, prejmejo do 5 GB dodatnega brezplačnega prostora (500 MB na vsako sprejeto priporočilo). 3 GB brezplačnega dodatnega prostora lahko še prejmejo, če uporabljajo funkcijo za varnostno kopiranje fotografij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki