marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Microsoft predstavil nove naprave Surface


23.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Iz Microsofta prihaja novica, da so predstavili več novih naprav Surface, poleg njih pa še nove dodatke za osebne računalnike. Med novimi napravami tako najdemo Surface Laptop Studio, Surfaec Pro 8, Surface Pro 7+, Surface Go 3 in nova različica že prisotnega Surface Pro X.

Surface Laptop Studio prinaša evolucijo prenosnika Surface Book z napravo, ki omogoča tri različne postavitve. Z enostavnim prehajanjem med postavitvijo delovne postaje in postavitvama za zabavo in ustvarjanje preoblikuje vsestransko uporabnost in vam omogoča, da delate tako, kot si želite. Naprava Surface Laptop Studio ima pod tipkovnico vgrajen prostor za shranjevanje in napajanje pisala Surface Slim Pen 2.

Surface Pro 8 prinaša v celoti posodobljeno zasnovo za najzmogljivejši model Pro. Vidite več na visokoločljivem 13-palčnem zaslonu s prenovljeno obliko za prefinjen profil in ohranite izredno prenosnost. Naprava Surface Pro 8 vključuje 11. generacijo procesorjev Intel® Core™, nov nabor priključkov (vključno z dvema priključkoma Thunderbolt) ter nove izboljšave kamere in zvočnikov. Njena nova tipkovnica Type Cover se bo odlično ujela s pisalom Surface Slim Pen 2 z vgrajenim prostorom za shranjevanje in brezžično napajanje.

Naprava Surface Pro 7+, ki je bila na voljo poslovnim kupcem, bo sedaj na voljo tudi v prodajnih kanalih za domače uporabnike. Surface Pro 7+ je popolna naprava za stranke, ki želijo klasično obliko naprav Pro, opremljenih z najnovejšimi procesorji, izboljšanim trajanjem baterije, odstranljivim pogonom SSD za shranjevanje podatkov in povezljivostjo LTE.

Surface Go 3 je najbolj prenosna naprava Surface 2-v-1 z zaslonom na dotik, ki uporablja enotno oblikovanje naprav Surface Go z izboljšano zmogljivostjo. Kot naslednji korak v evoluciji linije izdelkov Surface Go je opremljena s hitrejšimi procesorji Intel® Core™, baterijo, ki traja cel dan, in vgrajeno Microsoftovo varnostjo. Z možnostjo preklapljanja med tablično postavitvijo in postavitvijo prenosnika je ta naprava, ki je optimizirana za digitalna pisala in dotik, popolna za vsakodnevna opravila, domače naloge in zabavo.

Naprava Surface Pro X, ki je že na voljo na trgu, bo sedaj na voljo novim kupcem z modelom, ki podpira samo povezovanje Wi-Fi. Kot najtanjša in izredno mobilna naprava Surface Pro je popolna za stranke, ki v eni napravi iščejo prilagodljivost in mobilnost. Prav tako ima izboljšano podporo izvornim aplikacijam in emulacijo X64, kar oživi ekosistem Windows.

Microsoft je prav tako predstavil več novih dodatkov, med njimi so:

Pisalo Surface Slim Pen 2 z izboljšano haptiko in povratnimi informacijami o interakciji, s čimer vam daje občutek pisanja na papir. Pisalo je mogoče shraniti v združljivih napravah Surface, kar olajša pisanje s pisalom vsepovsod.

Orodje Surface Adaptive Kit pomaga uporabnikom prilagoditi svojo napravo Surface. Čeprav lahko to orodje uporabljajo vsi, ki želijo prilagoditi svojo napravo Surface, je bilo zasnovano predvsem za slabovidne in slepe uporabnike in/ali uporabnike z omejeno fizično močjo.

Miška Ocean Plastic Mouse je izdelana iz 20 % recikliranih materialov in vključuje plastiko, zasnovano pri Microsoftu, ki je bila pridobljena iz oceanov in plaž. Na voljo je v reciklirani embalaži, ki jo je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebuje plastike.

Naglavni komplet Microsoft Modern USB-C Headset je certificiran za visokokakovosten zvok in glas v rešitvi Microsoft Teams. Z lahko obliko, tipkami za nadzor sestankov in enostavno namestitvijo vam pomaga, da ostanete povezani in osredotočeni cel dan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki