marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Metina storitev preverjanja za uporabnike Facebooka in Instagrama v ZDA že na voljo


22.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Metina plačljiva storitev preverjanja, ki jo je navdihnil Twitter, je najprej zaživela v Avstraliji in Novi Zelandiji, sedaj pa je na voljo tudi uporabnikom Facebooka in Instagrama v ZDA.

Storitev v ZDA stane 11,99 dolarja na mesec, če se prijavite prek spleta, ali 14,99 dolarja prek trgovine z mobilnimi aplikacijami. Prva možnost omogoča pridobitev modrega kljukice samo za Facebook, druga pa vključuje tudi Instagram. Poleg značke vam storitev zagotavlja "proaktivno zaščito pred izdajanjem" ter neposreden dostop do podpore strankam, ekskluzivne nalepke in 100 zvezdic na mesec na Facebooku, s katerimi lahko izkažete podporo drugim ustvarjalcem.

Za uporabo storitve morate biti stari 18 let, opraviti pa je treba postopek preverjanja, ki vključuje predložitev osebnega dokumenta s fotografijo. Vključena mora biti tudi dvofaktorska avtentikacija. Če uporabljate storitev Meta Verified in želite spremeniti ime profila, fotografijo, uporabniško ime ali datum rojstva, boste morali ponovno opraviti postopek preverjanja.

Tistim, ki so že preverjeni na Instagramu in Facebooku, v prihodnje ne bo treba plačevati za storitev Meta Verified, vsaj dokler se Meta ne znebi "starih" znakov za preverjanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki