marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

MEIZU, nova blagovna znamka na slovenskem trgu


17.09.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telefoni premijske kitajske blagovne znamke Meizu so med uporabniki priljubljeni predvsem zaradi sodobnega oblikovanja in odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo. Z operacijskim sistemom Flyme 3.0, ki je prilagojen sistemu Android, je njihova uporaba intuitivna in preprosta.

Telefon MEIZU MX3 je od današnjega dne dalje v ekskluzivni ponudbi maloprodajne mreže Tušmobil, ki bo zagotovo razveselila stranke. Ta odlična naprava zagotavlja tehnične lastnosti in učinkovitost, ki sta primerljivi s paradnimi izdelki konkurence. Ekskluzivni zastopnik za podjetje MEIZU v Sloveniji je podjetje TCCM.

MEIZU je najnovejša premijska znamka v naši ponudbi. Prepričan sem, da na rastočem slovenskem trgu mobilnih telefonov obstaja prostor za aktivnega proizvajalca kot je MEIZU. Visokokakovostni izdelek MEIZU bo s svojimi vrhunskimi zmogljivostmi in odlično ceno zagotovo osvojil zahtevno slovensko tržišče. Prepričan sem, da bo naša blagovna znamka to dosegla,” pravi Kamil Vacek, direktor podjetja TCCM.

»Kitajske blagovne znamke ponujajo vedno boljše modele po vedno nižjih cenah, pri čemer s svojo cenovno politiko, funkcijami in podporo ustvarjajo nove trende. Slovensko tržišče je zelo občutljivo na ceno in končni uporabniki se vedno bolj ozirajo po ponudbi z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Lansiranje znamke Meizu v Sloveniji je izvrstna novica za vse stranke, saj jim prinaša koristi tako zaradi novih trendov kot tudi večje konkurenčnosti,« izpostavlja Sanja Miljanić, direktorica prodaje MEIZU v Sloveniji.

Po prodajnih podatkih za prvo četrtletje leta 2014 je podjetje MEIZU eden največjih proizvajalcev mobilnih telefonov na zelo konkurenčnem kitajskem tržišču, ta položaj pa si je zagotovilo z nenehnimi inovativnimi rešitvami, odličnim dizajnom, odličnimi specifikacijami in s cenovno dostopnostjo.

MX4, novi paradni konj podjetja Meizu, je svojo predstavitev doživel prejšnji teden v Pekingu. Že sedaj je povsem jasno, da mu je zagotovljena velika medijska odmevnost, saj je s svojim dizajnom in zmogljivostmi že osvojil kitajsko tržišče, ta trend pa se v veliki meri širi tudi v Evropo. Meizu MX4 vas ne bo osupnil le s svojim izgledom, temveč tudi z zanimivimi, netradicionalnimi karakteristikami. Novi model bo na našem tržišču na voljo v letošnjem decembru.

O podjetju MEIZU
Podjetje MEIZU je bilo ustanovljeno leta 2003 v provinci Zhuhai na Kitajskem. V začetnih letih poslovanja so se uveljavili z izdelovanjem priljubljenih MP3 naprav. Leta 2008 so se usmerili v izdelovanje pametnih telefonov visokega razreda in od takrat zagotavljajo inovativne in intuitivne izdelke. Podjetje ima več kot 1000 zaposlenih in upravlja s 600 trgovinami te blagovne znamke. Podjetje MEIZU ima podružnice v Hong Kongu, Izraelu, Rusiji in Ukrajini.

O podjetju TCCM
Podjetje TCCM je bilo ustanovljeno leta 2007. Že od tedaj se podjetje ukvarja z distribucijo mobilnih telefonov in dodatkov v državah srednje in vzhodne Evrope. Istočasno se podjetje TCCM ukvarja z razvojem poslovanja hitro rastočih znamk potrošniške elektronike, kot so HTC, Cat in Beats v želji, da bi zajeli vse ključne segmente trga. Podjetje sočasno aktivno sodeluje z več kot 50 mobilnimi ponudniki, 120 Apple trgovinami in 150 trgovci v centralni in vzhodni Evropi. Ekipo TCCM sestavlja več kot 100 zaposlenih v 15 državah. Prihodek podjetja TCCM v letu 2013 je bil 318 milijonov ameriških dolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki