marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAmeriški senatorji pozivajo k enotnemu standardu glede polnilnikov
27.06.2022

Evropski parlament je določil, da mora biti vsa mala in srednje velika potrošniška elektronika obvezno opremljena s polnilnim priključkom USB-C. Dva ameriška senatorja v odprtem pismu ministru za trgovino pozivata k podobni politiki tudi v ZDA.

slikaQualcomm se je uspešno pritožil na globo v višini milijarde evrov
24.06.2022

Leta 2018 je protimonopolni regulator EU podjetju Qualcomm naložil globo v višini ene milijarde evrov in ga obtožil, da je v obdobju med letoma 2011 in 2016 podjetju Apple plačal, da je uporabljalo Qualcommove modeme, namesto da bi prešlo h konkurenci, kot je Intel. Podjetje se je na globo pritožilo, sodišče Evropske unije pa je sedaj globo razveljavilo, poroča Reuters.

slikaGoogle Maps odslej prikazuje kakovost zraka v okolici
22.06.2022

Google Maps je v ZDA v operacijskih sistemih Android in iOS predstavil nov prikaz kakovosti zraka. Ta bo pokazal, kaj lahko pričakujete glede zraka: ali je smog, dim, kaj drugega je slabo ali pa je preprosto čudovito.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel zelo nenavadno konfiguracijo procesorjev
20.06.2022

Snapdragon 8+ Gen 1 bo do konca leta zadovoljil potrebo po zmogljivem čipovju, zato Qualcomm razmišlja, kaj ponuditi potem. In to, kar bo sledilo, je zelo nenavadna konfiguracija procesorjev 1+2+2+3, vsaj tako poroča Digital Chat Station.

slikaDogodek ob predstavitvi telefona Nothing phone (1) je načrtovan za 12. julij
17.06.2022

Do dolgo pričakovane napovedi prvega pametnega telefona podjetja Nothing je še slab mesec dni. Tehnološko zagonsko podjetje je razkrilo, da bo svoj telefon (1) predstavilo 12. julija in da bo imelo dogodek v Londonu, ki ga bodo lahko vsi preko spleta spremljali v živo.

članki

MBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay


18.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

Plačevanje s pametnimi urami je v Sloveniji vedno bolj prisotno, saj uporabnikom ponuja hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN kode v terminal POS, z uro pa lahko uporabnik opravi tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini. Na pametni uri je po vpisu kode naprave potrebno le še vklopiti plačevanje ter uro prisloniti na terminal. Hitro in enostavno. Kljub temu da so bili prvi uporabniki pametnih ur predvsem strastni športni navdušenci, pa se danes za njih odloča vse več ljudi, ki želijo s spremljanjem svojih vsakodnevnih navad vplivati na bolj zdrav življenjski slog. Varno plačevanje z napravo, ki jo ima uporabnik vedno na sebi, hitro postane nenadomestljivo. V podjetju MBILLS so tako prisluhnili svojim uporabnikom in brezplačni debetni kartici mBills Mastercard omogočili povezovanje in plačevanje prek Garmin Pay in Fitbit Pay.

»Zopet smo držali obljubo našim uporabnikom, ki sem jo z ekipo dal letos 30. junija, in kartici mBills Mastercard ponovno omogočili plačevanje z Garmin Pay, dodatno pa nadgradili možnost še za uporabnike naprav Fitbit. V MBILLS smo že pred več kot letom dni prvi v Sloveniji omogočili plačevanje z Garmin Pay v sodelovanju z zunanjim ponudnikom, zato smo se dobro zavedali, da je med Slovenci prisoten velik interes in afiniteta do plačevanja s pametnimi urami. Ne nazadnje smo od nekdaj veljali za športen narod. Uporabniki so že takrat v nas prepoznali zanesljivega partnerja, ki jim zaradi svojega agilnega pristopa storitve ponudi hitreje kot tradicionalne banke, varnost pa pri tem ostaja prioriteta,« je ob tem povedal mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki