marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

članki

MBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay


18.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

Plačevanje s pametnimi urami je v Sloveniji vedno bolj prisotno, saj uporabnikom ponuja hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN kode v terminal POS, z uro pa lahko uporabnik opravi tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini. Na pametni uri je po vpisu kode naprave potrebno le še vklopiti plačevanje ter uro prisloniti na terminal. Hitro in enostavno. Kljub temu da so bili prvi uporabniki pametnih ur predvsem strastni športni navdušenci, pa se danes za njih odloča vse več ljudi, ki želijo s spremljanjem svojih vsakodnevnih navad vplivati na bolj zdrav življenjski slog. Varno plačevanje z napravo, ki jo ima uporabnik vedno na sebi, hitro postane nenadomestljivo. V podjetju MBILLS so tako prisluhnili svojim uporabnikom in brezplačni debetni kartici mBills Mastercard omogočili povezovanje in plačevanje prek Garmin Pay in Fitbit Pay.

»Zopet smo držali obljubo našim uporabnikom, ki sem jo z ekipo dal letos 30. junija, in kartici mBills Mastercard ponovno omogočili plačevanje z Garmin Pay, dodatno pa nadgradili možnost še za uporabnike naprav Fitbit. V MBILLS smo že pred več kot letom dni prvi v Sloveniji omogočili plačevanje z Garmin Pay v sodelovanju z zunanjim ponudnikom, zato smo se dobro zavedali, da je med Slovenci prisoten velik interes in afiniteta do plačevanja s pametnimi urami. Ne nazadnje smo od nekdaj veljali za športen narod. Uporabniki so že takrat v nas prepoznali zanesljivega partnerja, ki jim zaradi svojega agilnega pristopa storitve ponudi hitreje kot tradicionalne banke, varnost pa pri tem ostaja prioriteta,« je ob tem povedal mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki