marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

članki

MBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay


18.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

Plačevanje s pametnimi urami je v Sloveniji vedno bolj prisotno, saj uporabnikom ponuja hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN kode v terminal POS, z uro pa lahko uporabnik opravi tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini. Na pametni uri je po vpisu kode naprave potrebno le še vklopiti plačevanje ter uro prisloniti na terminal. Hitro in enostavno. Kljub temu da so bili prvi uporabniki pametnih ur predvsem strastni športni navdušenci, pa se danes za njih odloča vse več ljudi, ki želijo s spremljanjem svojih vsakodnevnih navad vplivati na bolj zdrav življenjski slog. Varno plačevanje z napravo, ki jo ima uporabnik vedno na sebi, hitro postane nenadomestljivo. V podjetju MBILLS so tako prisluhnili svojim uporabnikom in brezplačni debetni kartici mBills Mastercard omogočili povezovanje in plačevanje prek Garmin Pay in Fitbit Pay.

»Zopet smo držali obljubo našim uporabnikom, ki sem jo z ekipo dal letos 30. junija, in kartici mBills Mastercard ponovno omogočili plačevanje z Garmin Pay, dodatno pa nadgradili možnost še za uporabnike naprav Fitbit. V MBILLS smo že pred več kot letom dni prvi v Sloveniji omogočili plačevanje z Garmin Pay v sodelovanju z zunanjim ponudnikom, zato smo se dobro zavedali, da je med Slovenci prisoten velik interes in afiniteta do plačevanja s pametnimi urami. Ne nazadnje smo od nekdaj veljali za športen narod. Uporabniki so že takrat v nas prepoznali zanesljivega partnerja, ki jim zaradi svojega agilnega pristopa storitve ponudi hitreje kot tradicionalne banke, varnost pa pri tem ostaja prioriteta,« je ob tem povedal mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki