marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

MasterCard odstranjuje ovire digitalnega plačevanja


20.07.2016
Objavil: Thomas Bergant

MasterCard predstavlja mejnik v poslovanju, novo globalno storitev plačevanja MasterPass. Dopolnjena rešitev uporabnikom omogoča, da digitalno plačujejo hitro, enostavno in varno prek vseh naprav in kanalov, kjer koli – na spletu, v aplikacijah in tudi brezstično v trgovinah.

MasterCard je prvo omrežje, ki omogoča vse kanalno, popolnoma digitalno plačevanje uporabnikom, izdajateljem in trgovcem ob najbolj naprednih metodah zagotavljanja varnega plačevanja, ki danes obstajajo.

Craig Vosburg, predsednik družbe MasterCard za Severno Ameriko, je ob tem dejal: »V sodelovanju z našimi izdajatelji in trgovci milijardam imetnikom po celem svetu zagotavljamo digitalno plačevanje, ki dosega pričakovanja in zahteve potrošnikov po poznani in varni izkušnji plačevanja - danes in v prihodnje. Širitev rešitve MasterPass predstavlja pomemben razvoj našega poslovanja. Na podlagi znanj in izkušenj ter ključnih vpogledov v rešitve digitalnega plačevanja nadgrajujemo kakovost širokega kroga uporabniških izkušenj za potrošnike in trgovce.«

Od nakupa vozovnice za vlak, nove mobilne naprave, deljenega računa pri mizi v restavraciji, do rezervacije letalskih vozovnic na spletu in plačevanja špecerije v trgovini s tem, da telefon le prislonite k terminalu – MasterPass poenostavlja plačilno izkušnjo.
MasterPass je trenutno na voljo že pri sto tisoč trgovcih na spletu ali v aplikacijah, brezstično MasterPass plačevanje v trgovini pa bo najprej na voljo lastnikom Android naprav v ZDA.

O sistemu MasterPass
Vizija MasterPass je podpirati vse oblike poslovanja s ciljem nasloviti najširši krog izkušenj trgovcev in potreb potrošnikov. MastePass hrani vse podatke za plačilo in dostavo naročenega blaga, tako je nakup poenostavljen. Potrjevanje plačila je namreč namesto vsakokratnega zamudnega vnašanja osebnih podatkov opravljeno prek rešitve MasterPass. Rešitev udejanja najnaprednejše metode zagotavljanja varnosti plačil, vključujoč tokenizacijo, ki zagotavlja zaščito informacij.
MasterPass je trenutno na voljo na 33 globalnih trgih s ciljem širitve na tri dodatne trge do konca letošnjega leta.

O družbi MasterCard Worldwide
MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je vodilna družba za globalna plačila in tehnologijo. Upravlja najhitrejšo svetovno mrežo obdelovanja plačil, povezuje potrošnike, finančne institucije, trgovce, vlade in podjetja v več kot 210 državah in območjih. Izdelki in rešitve družbe MasterCard naredijo vsakodnevne aktivnosti – na primer nakupovanje, potovanje, vodenje podjetij in upravljanje financ – lažje, varnejše in učinkovitejše za vse.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki