marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Mail posrednik in Chat na Vodafone live


25.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je odslej na voljo nova storitev Mail posrednik, ki e-pošto iz nastavljenih e-predalov posreduje na mobilni telefon. Prenovljena storitev Chat je popestrena z animiranimi sličicami, uporabniki pa se odslej lahko pogovarjajo tako javno kot tudi zasebno.

Mail posrednik
Mail posrednik je nova storitev, ki uporabniku omogoča, da preko svojega mobilnega telefona upravlja z elektronsko pošto. Obvestilo o prispeli e-pošti bo na uporabnikov telefon posredovano v obliki kratkega sporočila z wap povezavo, ki ga bo popeljala do prejete e-pošte. S klikom na wap povezavo bo uporabnik lahko na e-pošto odgovoril, jo posredoval naprej ali izbrisal. Vsa prispela e-sporočila, na katera bo uporabnik odgovoril preko svojega mobilnega telefona, bodo poslana z njegovega e-naslova, kamor se bo shranila tudi kopija poslanega odgovora.
Mail posrednik je storitev za vse, ki že imajo obstoječi elektronski naslov in uporabljajo POP3 ali IMAP protokol. Storitev je na voljo na portalu Vodafone live! v kategoriji Zabava & Info, Chat & Mail, kjer si ga uporabniki lahko tudi nastavijo. Storitev podpirajo vsi telefoni, ki omogočajo wap povezave v sporočilih.

Prenovljena storitev Chat
Storitev Chat omogoča pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil z uporabo portala Vodafone live! ali s pošiljanjem sporočil SMS na številko 9453. S pomočjo spletne strani www.simobil.si/live! imajo uporabniki pregled nad sobami klepetalnicami, uporabniki in njihovimi profili.
Prijavljeni uporabniki si lahko odslej izmenjujejo sporočila z animiranimi sličicami, s katerimi si popestrijo komunikacijo na portalu. Poleg javnih pogovorov je odslej na voljo tudi zasebna soba, kjer si sporočila lahko izmenjujejo le tisti izbranci, ki jih določi uporabnik. Med novosti spadata tudi Flirt, v katerem lahko sodelujeta le dva udeleženca, in možnost, da uporabnik lahko na klepet povabi svojega prijatelja.

Zaračunavanje storitev
Storitev Mail posrednik je brezplačna. Uporaba storitve Chat znaša dnevno 47,39 SIT (0,20 €), tedensko 155,77 SIT (0,65 €) ali 299,55 SIT (1,25€) mesečno. Brezplačen je tudi prenos podatkov pri uporabi vseh storitev na portalu Vodafone live!. Si.mobil – Vodafone za vsakokratni dostop do portala Vodafone live! zaračuna Vstopnino, to je enkraten znesek v višini 20 SIT.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki