marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Mail for Exchange tudi za mobilnike Nokia Asha


16.07.2012
Objavil: Dare Gliha

Nokia uporabnikom mobilnih telefonov Nokia Asha 302 in Nokia Asha 303 v Nokia Trgovini odslej ponuja brezplačno aplikacijo Mail for Exchange. Ta omogoča sinhronizacijo elektronske pošte, koledarja in stikov med kompatibilnimi storitvami Microsoft Exchange. S prihodom mobilnih telefonov Asha z aplikacijami, ki temeljijo na Microsoft Exchange ActiveSync, se Nokia prilagaja hitro rastočemu podjetniškemu in poslovnemu svetu.

»Meje med funkcijskimi in pametnimi telefoni so vse bolj zabrisane. Aplikacija Mail for Exchange na napravah Nokia Asha 302 in Nokia Asha 303 omogoča poslovnim uporabnikom komuniciranje na poti. Z njeno uporabo se lahko poslovni uporabniki hitro odzivajo na potrebe uporabnikov, izboljšajo učinkovitost, pospešijo komuniciranje znotraj ekipe in tako ostanejo konkurenčni« je povedal Martin-Hannes Giesswein, generalni direktor Nokie za Avstrijo in jadransko regijo ter dodal: »Poleg tega lahko aplikacija bistveno zniža stroške pri storitvah gostovanja, za vse tja do 90 odstotkov, kar je zaradi počitnic in potovanj še posebej koristno v poletnih mesecih.«

Aplikacija Mail for Exchange na napravah Nokia Asha 302 in Nokia Asha 303 podpira Microsoft Exchange Server 2003, 2007 in 2010 ter spletno storitev Microsoft Office 365 Mobility. Za zagotavljanje vseh varnostnih standardov je poleg že šifriranega pomnilnika elektronske pošte podprtih še nekaj dodatnih varnostnih ukrepov Exchange ActiveSync, vključno z alfanumeričnim geslom, določeno najmanjšo dolžino gesla in možnostjo oddaljenega ali lokalnega brisanja podatkov.

Aplikacija World Traveler za popotnike

Še ena prednost mobilnikov Nokia Asha je možnost brezplačnega prenosa aplikacije World Traveler, ki je na voljo v Nokia Trgovini. Aplikacija je namenjena popotnikom, saj med drugim ponuja informacije o trenutnih menjalnih tečajih za več kot 180 valut, svetovno uro, podatke o letalskih prevozih, vključno z voznimi redi ter obvestili o zamudah in kakršnih koli spremembah.

Aplikacija je na razpolago za Asha mobilnike z zaslonom na dotik – poleg Nokie Asha 302 in Nokie Asha 303 še Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 in Nokia Asha 311, ob tem pa tudi za pametne telefone z operacijskim sistemom Symbian.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki