marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Mad Catz AirDrives slušalka za iPhone je že na voljo potencialnim kupcem


27.03.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Mad Catz Interactive je začelo razpošiljati novo generacijo njihovih AirDrives slušalk, razvitih posebno za Apple iPhone. Temelječ na lastni InAir inovativni avdio tehnologiji, nove AirDrives slušalke za iPhone ponujajo superiorno udobje, prilagodljivost in kvaliteto zvoka z visoko zmogljivim mikrofonom, ki deluje tudi kot tipka za pošlji/končaj za sprejemanje in končanje klicev.

AirDrives slušalka za iPhone in Airdrives slušalke vsebujejo edinstveno obliko zunanjega ušesa, ki omogoča uporabo usmerjenega zvoka, kar omogoča uporabnikom, da ostanejo pozorni in sodelujejo v dialogu, med tem ko uživajo v edinstveni slušni izkušnji. Cena se vrti okoli 99,99 € za slušalko Airdrives za iPhone headset, 79,99 € za AirDrives slušalke in 49,99 € za AirDrives za otroke.

Airdrives za iPhone lahko trenutno kupite preko Mad Catz spletnih strani (www.madcatz.com, www.gameshark.com and www.airdrives.com).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki