marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Mad Catz AirDrives slušalka za iPhone je že na voljo potencialnim kupcem


27.03.2008
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Mad Catz Interactive je začelo razpošiljati novo generacijo njihovih AirDrives slušalk, razvitih posebno za Apple iPhone. Temelječ na lastni InAir inovativni avdio tehnologiji, nove AirDrives slušalke za iPhone ponujajo superiorno udobje, prilagodljivost in kvaliteto zvoka z visoko zmogljivim mikrofonom, ki deluje tudi kot tipka za pošlji/končaj za sprejemanje in končanje klicev.

AirDrives slušalka za iPhone in Airdrives slušalke vsebujejo edinstveno obliko zunanjega ušesa, ki omogoča uporabo usmerjenega zvoka, kar omogoča uporabnikom, da ostanejo pozorni in sodelujejo v dialogu, med tem ko uživajo v edinstveni slušni izkušnji. Cena se vrti okoli 99,99 € za slušalko Airdrives za iPhone headset, 79,99 € za AirDrives slušalke in 49,99 € za AirDrives za otroke.

Airdrives za iPhone lahko trenutno kupite preko Mad Catz spletnih strani (www.madcatz.com, www.gameshark.com and www.airdrives.com).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki