marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPojavile so se nove govorice o specifikaciji za iPhone 17 Slim (Air)
23.10.2024

Jeff Pu iz podjetja Haitong International, ki ima dokaj natančen vir informacij, povezanih z družbo Apple, je ponovno objavil novico, ki govori o seriji iPhonov 17, ki bodo na voljo naslednje leto, najverjetneje septembra.

slikaMediaTekov procesor Dimensity 9400 v primerjalni analizi AI izničil konkurenco
21.10.2024

Po več mesecih govoric, uhajanj in špekulacij, je MediaTek uradno predstavil model Dimensity 9400. Novi vrhunski čipset podjetja obljublja, da bo mogočen tekmec prihajajočemu Snapdragonu 8 Gen 4, kar je že dokazal njegov rezultat v testu AI Benchmark.

slikaSamsung Galaxy S25 FE bi lahko prihodnje leto izšel kot model Slim
18.10.2024

Do predstavitve telefonov Samsung Galaxy S25, S25+ in S25 Ultra nas ločijo približno trije meseci, v zadnjem času pa se na naslovnicah pojavlja tudi Galaxy S25 FE, saj najnovejše poročilo The Elec trdi, da Samsung res načrtuje predstavitev Galaxy S25 FE prihodnje leto in da razmišlja, da bi ga predstavil kot model Slim.

slikaZbogom Nokia? Družba HMD umaknila pametne telefone Nokia z evropskih trgov
16.10.2024

V začetku letošnjega leta je družba HMD vstopila v novo fazo svojega razvoja in opustila blagovno znamko Nokia za pametne telefone v korist naprav z lastno blagovno znamko HMD.

članki

Mercator predstavil M mobil


28.07.2006
Objavil: Dare Gliha

S 1. avgustom 2006 bo Mercator kot prvi trgovec v Sloveniji vstopil v svet mobilne telefonije in pričel s trženjem predplačniških paketov M mobil.

Predplačniški paketi M mobil vsem kupcem poleg ugodnih cen mobilnih storitev nudijo tudi dodatne ugodnosti v povezavi z Mercatorjevo temeljno trgovsko dejavnostjo. Mercatorjev načrt je, da do konca leta 2006 proda med 5.000 in 10.000 predplačniških paketov M mobil.

Mercator se je za trženje predplačniških paketov M mobil v svoji ponudbi odločil na podlagi raziskav in dobre prakse velikih evropskih trgovcev, ki je pokazala, da povezava trgovske dejavnosti in mobilne telefonije prinaša pozitivne učinke v celovitosti ponudbe za kupce. »Ponudba predplačniških paketov M mobil po eni strani pomeni nov komunikacijsko-prodajni kanal, po drugi strani pa predstavlja nov segment ponudbe za zadovoljstvo naših kupcev. Pričujoča novost v Mercatorjevi prodajni ponudbi je še en kamenček pri doseganju našega osnovnega cilja: ponuditi gospodinjstvom vse proizvode in storitve za zadovoljitev njihovih vsakdanjih potreb. Bistvena prednost predplačniških paketov M mobil bo navezava na trgovsko ponudbo in program zvestobe Mercatorja. Kupci in uporabniki predplačniških paketov M mobil bodo tako imeli dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev,« pravi Mateja Jesenek, članica uprave Poslovnega sistema Mercator za trženje in nabavo.

Uporabnikom predplačniških paketov M mobil bodo na voljo vse tiste storitve, po katerih na trgu vlada največ povpraševanja: govor, prenos sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov. Poslovni dogovor o sodelovanju na področju ponudbe storitev mobilne telefonije je Mercator sklenil s Si.mobilom, ki izvaja elektronske komunikacijske storitve. Tako bodo uporabnikom paketa M mobil na voljo tudi vse storitve, ki jih omogoča portal Vodafone live!, v okviru katerega bo deloval poseben sklop vsebin, ki bo na voljo izključno uporabnikom predplačniškega paketa M mobil. Ponudba predplačniških paketov M mobil je sestavljena iz treh različnih paketov M mobil s telefonom in paketa M mobil s kartico SIM. V predplačniških paketih M mobil s telefonom so na voljo kakvostni mobilni telefoni priznanih proizvajalcev, ki jih bo Mercator večkrat letno dopolnjeval.

Spletna stran novega ponudnika je www.mmobil.si

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki