marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Mercator predstavil M mobil


28.07.2006
Objavil: Dare Gliha

S 1. avgustom 2006 bo Mercator kot prvi trgovec v Sloveniji vstopil v svet mobilne telefonije in pričel s trženjem predplačniških paketov M mobil.

Predplačniški paketi M mobil vsem kupcem poleg ugodnih cen mobilnih storitev nudijo tudi dodatne ugodnosti v povezavi z Mercatorjevo temeljno trgovsko dejavnostjo. Mercatorjev načrt je, da do konca leta 2006 proda med 5.000 in 10.000 predplačniških paketov M mobil.

Mercator se je za trženje predplačniških paketov M mobil v svoji ponudbi odločil na podlagi raziskav in dobre prakse velikih evropskih trgovcev, ki je pokazala, da povezava trgovske dejavnosti in mobilne telefonije prinaša pozitivne učinke v celovitosti ponudbe za kupce. »Ponudba predplačniških paketov M mobil po eni strani pomeni nov komunikacijsko-prodajni kanal, po drugi strani pa predstavlja nov segment ponudbe za zadovoljstvo naših kupcev. Pričujoča novost v Mercatorjevi prodajni ponudbi je še en kamenček pri doseganju našega osnovnega cilja: ponuditi gospodinjstvom vse proizvode in storitve za zadovoljitev njihovih vsakdanjih potreb. Bistvena prednost predplačniških paketov M mobil bo navezava na trgovsko ponudbo in program zvestobe Mercatorja. Kupci in uporabniki predplačniških paketov M mobil bodo tako imeli dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev,« pravi Mateja Jesenek, članica uprave Poslovnega sistema Mercator za trženje in nabavo.

Uporabnikom predplačniških paketov M mobil bodo na voljo vse tiste storitve, po katerih na trgu vlada največ povpraševanja: govor, prenos sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov. Poslovni dogovor o sodelovanju na področju ponudbe storitev mobilne telefonije je Mercator sklenil s Si.mobilom, ki izvaja elektronske komunikacijske storitve. Tako bodo uporabnikom paketa M mobil na voljo tudi vse storitve, ki jih omogoča portal Vodafone live!, v okviru katerega bo deloval poseben sklop vsebin, ki bo na voljo izključno uporabnikom predplačniškega paketa M mobil. Ponudba predplačniških paketov M mobil je sestavljena iz treh različnih paketov M mobil s telefonom in paketa M mobil s kartico SIM. V predplačniških paketih M mobil s telefonom so na voljo kakvostni mobilni telefoni priznanih proizvajalcev, ki jih bo Mercator večkrat letno dopolnjeval.

Spletna stran novega ponudnika je www.mmobil.si

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki