marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

LTE od danes naprej na voljo tudi za uporabnike iPhone 5


14.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem je za vse uporabnike Apple iPhone 5 na voljo brezplačna posodobitev programske opreme iOS, ki omogoči uporabo tehnologije LTE v omrežju Si.mobil. LTE omogoča prenos podatkov do 100 Mbit/s DL in 50Mbit/s UL. Uporabniki iPhone 5 lahko do 4G omrežja dostopajo z Opcijo 4G, storitve pa trenutno lahko uporabljajo v Ljubljani ter na Brniku in Bledu.

Uporabniki, ki želijo uporabljati omrežje 4. generacije – LTE na svojem iPhone 5, potrebujejo USIM kartico in vključeno opcijo LTE/4G za uporabo preko telefona. Uporabniki, ki se bodo odločili za Opcijo 4G, jo bodo do konca leta lahko uporabljali brezplačno. Opcijo lahko uporabniki aktivirajo na prodajnih mestih Si.mobila ali s klicem na 040 40 40 40. Hkrati pa lahko preverijo, če imajo pravo SIM kartico. Opcijo si lahko vključijo na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi …) in vseh paketih Mobilni internet.

Lastniki iPhone-ov lahko nove nastavitve dobite tako, da na iPhone-u odprete Settings >> General >> About in se bo pojavilo obvestilo o novi različici operaterjevih nastavitev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki