marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

LTE od danes naprej na voljo tudi za uporabnike iPhone 5


14.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem je za vse uporabnike Apple iPhone 5 na voljo brezplačna posodobitev programske opreme iOS, ki omogoči uporabo tehnologije LTE v omrežju Si.mobil. LTE omogoča prenos podatkov do 100 Mbit/s DL in 50Mbit/s UL. Uporabniki iPhone 5 lahko do 4G omrežja dostopajo z Opcijo 4G, storitve pa trenutno lahko uporabljajo v Ljubljani ter na Brniku in Bledu.

Uporabniki, ki želijo uporabljati omrežje 4. generacije – LTE na svojem iPhone 5, potrebujejo USIM kartico in vključeno opcijo LTE/4G za uporabo preko telefona. Uporabniki, ki se bodo odločili za Opcijo 4G, jo bodo do konca leta lahko uporabljali brezplačno. Opcijo lahko uporabniki aktivirajo na prodajnih mestih Si.mobila ali s klicem na 040 40 40 40. Hkrati pa lahko preverijo, če imajo pravo SIM kartico. Opcijo si lahko vključijo na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi …) in vseh paketih Mobilni internet.

Lastniki iPhone-ov lahko nove nastavitve dobite tako, da na iPhone-u odprete Settings >> General >> About in se bo pojavilo obvestilo o novi različici operaterjevih nastavitev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki