marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Lotus Notes za Applov iPhone


14.10.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Vsem nam znano podjetje International Business Machines (IBM) je predkratkim najavilo novico o izdelavi orodja Lotus Notes, vključno z e-poštnim odjemalnikom in koledarskimi aplikacijami za Applov vse bolj popularni iPhone.

Pri IBM-u so še dodali, da bo zadnja različica aplikacije Notes omogočala uporabnikom dostop do programske opreme preko brskljalnika Safari.

Mobilnik iPhone je primarno gledano še vedno potrošniška naprava, a vendar je počasi začela privabljati tudi korporacijske uporabnike, ki iščejo konkurenco napravam BlackBerry. Po tem, ko so pri Applu predstavili t.i. developers kit za njihov mobilnik, postaja le-ta vse bolj zanimiv, predvsem zato, ker lahko skoraj kdorkoli razvije poljubne aplikacije. Posledično postane iTelefon zanimiv tudi za korporacijske IT sisteme. Operaterji pa počasi tudi že ponujajo korporacijske tarife za iPhone.

Vodilni mož podjetja Apple Steve Jobs nam je zaupal, da so junija ob predstavitvi iPhone 3G 35% mobilnikov vzele družbe, kot so Oracle in SAP na poizkusno dobo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki