marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

LG Shine 3G marca


29.01.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Podjetje LG načrtuje predstavitev njihovega novega 3G mobilnika pod imenom "Shine" mesec kasneje, kot bo predstavljen brat 2,5 generacije. Tako bo prvi Shine predstavljen 7. februarja, 3G različica pa meseca marca v Angliji.

Model Shine tretje generacije bo imel vgrajene vse funkcije GSM/GPRS drsnega mobilnika z 2 MP kamero, vgrajenim MP3 predvajalnikom, poliranim kovinskim ohišjem in zaslon z imenom "čarobno zrcalo". Dodana bo še dodatna kamera za video klice, vgrajena pa bo tudi HSDPA tehnologija za hitrejše pretakanje vsebin po spletu. Kljub dodanim 3G napravam, pa bo 3G različica vizuelno popolnoma enaka, kot 2,5G model.

Direktor prodaje in marketinga pri družbi LG Mobile John Barton je povedal:"3G različica bo unikatna, saj bo to prva 3G različica, ki bo imela popolnoma enake mere, kot 2,5G različica."

Prvi LG mobilniki bodo na voljo pri operaterjih O2, T-Mobile, Orange in Virgin Mobile. Pogovori še potekajo z družbo Vodafone. Cena mobilnika s podpisom aneksa bo tako znašala med 35 in 45 angleških funtov na mesec. Operater "3" pa naj bi prvi začel s prodajanjem 3G različic omenjenega mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki