marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

LG Mobile zelo uspešen


21.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Družbe LG Electronics je tudi v tretjem kvartalu poslovnega leta, ki se je končalo 30. septembra, poslovala odlično. Zelo dobro se je odrezal predvsem oddelek mobilnih komunikacij, saj je LG Mobile na svetovni ravni prodal kar 23 milijonov mobilnih telefonov in dosegel 3,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov.

Pri LG Mobile so z izkupičkom letošnjega tretjega poslovnega četrtletja zelo zadovoljni, saj je oddelek na letni ravni zabeležil skoraj 41 odstotno rast prihodkov v primerjavi z letom prej. Prodaja mobilnih telefonov LG je rasla po vsem svetu, edini izjemi sta bili Indija in novorastoči trgi. Kljub temu je LG Mobile dosegel dvomestno operativno maržo na področju prodaje mobilnih telefonskih aparatov. Ta je v pravkar končanem četrtletju znašala 11,5 odstotka, zasluge za to pa imajo predvsem dražji in zmogljivejši modeli, kot sta Secret in Viewty.

LG Mobile tudi v zadnjem četrtletju pričakuje podobno rast, kar bi jim omogočilo, da bi presegli magično število 100 milijonov prodanih mobilnih telefonov. Da bi dosegli ta cilj, so razvijalci pripravili več zanimivih novosti, pri LG-ju pa pričakujejo predvsem dobro prodajo modelov Renoir, mobilnega telefona z zmogljivim fotoaparatom ločljivosti 8 megatočk, druge različice mobilnega telefona Prada by LG, ter svežega modela Cookie, s polnim zaslonom, občutljivim na dotik, ki bo osrednja novost v prihodnjih mesecih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki