marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

LG Mobile zelo uspešen


21.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Družbe LG Electronics je tudi v tretjem kvartalu poslovnega leta, ki se je končalo 30. septembra, poslovala odlično. Zelo dobro se je odrezal predvsem oddelek mobilnih komunikacij, saj je LG Mobile na svetovni ravni prodal kar 23 milijonov mobilnih telefonov in dosegel 3,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov.

Pri LG Mobile so z izkupičkom letošnjega tretjega poslovnega četrtletja zelo zadovoljni, saj je oddelek na letni ravni zabeležil skoraj 41 odstotno rast prihodkov v primerjavi z letom prej. Prodaja mobilnih telefonov LG je rasla po vsem svetu, edini izjemi sta bili Indija in novorastoči trgi. Kljub temu je LG Mobile dosegel dvomestno operativno maržo na področju prodaje mobilnih telefonskih aparatov. Ta je v pravkar končanem četrtletju znašala 11,5 odstotka, zasluge za to pa imajo predvsem dražji in zmogljivejši modeli, kot sta Secret in Viewty.

LG Mobile tudi v zadnjem četrtletju pričakuje podobno rast, kar bi jim omogočilo, da bi presegli magično število 100 milijonov prodanih mobilnih telefonov. Da bi dosegli ta cilj, so razvijalci pripravili več zanimivih novosti, pri LG-ju pa pričakujejo predvsem dobro prodajo modelov Renoir, mobilnega telefona z zmogljivim fotoaparatom ločljivosti 8 megatočk, druge različice mobilnega telefona Prada by LG, ter svežega modela Cookie, s polnim zaslonom, občutljivim na dotik, ki bo osrednja novost v prihodnjih mesecih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki