marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

LG Pop v 100 dneh prodan v več kot milijon primerkih


23.03.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je mobilnik LG Pop (tovarniška oznaka LG GD510) v 100-ih dneh prodala v več kot milijon primerkih. S tem je mobilnik z na dotik občutljivim zaslonom, ki se v Evropi prodaja od oktobra 2009, postal eden najbolj priljubljenih modelov.

S 3-palčnim širokokotnim zaslonom, občutljivim na dotik, je mobilnik LG Pop hipno osvojil uporabnike, ki si želijo pametnega telefona. Super tanek aparat, ki je debel 4,8 mm, v svojem ohišju skriva celo vrsto naprednih tehnologij, med katerimi prednjači možnost povezave s spletom in socialnimi omrežji.

“Že pri snovanju modela LG Pop smo upoštevali vse želje uporabnikov in ustvarili kompakten mobilnik z intuitivnim na dotik občutljivim zaslonom, ki ga ne zavirajo nepotrebne funkcije. Ta pametni mobilnik lahko uporabniki uporabljajo tudi brez branja navodil, saj so glavne funkcije preprosto dostopne iz glavnega menija,” je povedal predsednik družbe LG Mobile dr. Skott Ahn.

Mobilnik LG Pop je prejel že več priznanj za svojo inovativno rabo zelenih tehnologij. Telefon je opcijsko na voljo tudi s pokrovom iz sončnih celic, ki mu zagotavljajo napajanje, saj 10 minut izpostavljenosti svetlobi lahko pretvori v dve minuti pogovora oziroma 180 minut stanja v pripravljenosti. Vgrajeni aplikaciji Eco-tree ter Eco-calculator pa uporabniku v vsakem trenutku lahko izračunata, koliko škodljivih izpustov CO2 je privarčeval z uporabo sončne energije.

Skladno z dinamičnim imenom je mobilnik LG Pop uporabnikom postregel z novim grafičnim vmesnikom z domiselno oblikovanimi ikonami ter živobarvnimi ozadji, ki še dodatno dopolnjujejo pestro barvno paleto ohišij. Ta se bo z naslednjim mesecem še razširila, saj se črni, srebrni, beli, zeleni, oranžni ter roza barvi pridružujeta še modra in rumena barvna kombinacija, ki ciljata predvsem na mlajše uporabnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki