marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

LG Pop v 100 dneh prodan v več kot milijon primerkih


23.03.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je mobilnik LG Pop (tovarniška oznaka LG GD510) v 100-ih dneh prodala v več kot milijon primerkih. S tem je mobilnik z na dotik občutljivim zaslonom, ki se v Evropi prodaja od oktobra 2009, postal eden najbolj priljubljenih modelov.

S 3-palčnim širokokotnim zaslonom, občutljivim na dotik, je mobilnik LG Pop hipno osvojil uporabnike, ki si želijo pametnega telefona. Super tanek aparat, ki je debel 4,8 mm, v svojem ohišju skriva celo vrsto naprednih tehnologij, med katerimi prednjači možnost povezave s spletom in socialnimi omrežji.

“Že pri snovanju modela LG Pop smo upoštevali vse želje uporabnikov in ustvarili kompakten mobilnik z intuitivnim na dotik občutljivim zaslonom, ki ga ne zavirajo nepotrebne funkcije. Ta pametni mobilnik lahko uporabniki uporabljajo tudi brez branja navodil, saj so glavne funkcije preprosto dostopne iz glavnega menija,” je povedal predsednik družbe LG Mobile dr. Skott Ahn.

Mobilnik LG Pop je prejel že več priznanj za svojo inovativno rabo zelenih tehnologij. Telefon je opcijsko na voljo tudi s pokrovom iz sončnih celic, ki mu zagotavljajo napajanje, saj 10 minut izpostavljenosti svetlobi lahko pretvori v dve minuti pogovora oziroma 180 minut stanja v pripravljenosti. Vgrajeni aplikaciji Eco-tree ter Eco-calculator pa uporabniku v vsakem trenutku lahko izračunata, koliko škodljivih izpustov CO2 je privarčeval z uporabo sončne energije.

Skladno z dinamičnim imenom je mobilnik LG Pop uporabnikom postregel z novim grafičnim vmesnikom z domiselno oblikovanimi ikonami ter živobarvnimi ozadji, ki še dodatno dopolnjujejo pestro barvno paleto ohišij. Ta se bo z naslednjim mesecem še razširila, saj se črni, srebrni, beli, zeleni, oranžni ter roza barvi pridružujeta še modra in rumena barvna kombinacija, ki ciljata predvsem na mlajše uporabnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki