marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

LG napovedal novo identiteto blagovne znamke


26.04.2023
Objavil: Dare Gliha

LG je predstavil svojo novo vizualno identiteto, ki jo odlikujeta bolj ploščat digitalni logotip in svetlejši odtenek rdeče barve, poimenovan LG Active Red. Slogan Life's Good, ki je značilen za blagovno znamko, se bo pogosteje uporabljal na blagovnih znamkah in embalaži izdelkov, poleg tega pa je opremljen z novo pisavo.

Podjetje LG si prizadeva za bolj "dinamičen in mladosten" videz v upanju, da bo na novo oblikovalo identiteto svoje blagovne znamke.

"Močna in dosledna strategija blagovne znamke nam omogoča, da bolje predstavimo svojo ponudbo vrednosti in edinstveno identiteto, ki harmonično združuje inovativnost in toplino. Z izvajanjem nove strategije blagovne znamke želi LG postati ikonična blagovna znamka, ki bo odmevala pri potrošnikih, ki presegajo generacije in lokacije," je povedal William Cho, izvršni direktor družbe LG Electronics

LG želi svojemu značilnemu logotipu na spletu dodati tudi več izraznosti z uporabo izraznih gibov, kot so mežikanje, nasmeh in prikimavanje. Podjetje namerava svojo edinstveno blagovno znamko uporabljati na vseh stičnih točkah s strankami po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki