marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

LG napovedal novo identiteto blagovne znamke


26.04.2023
Objavil: Dare Gliha

LG je predstavil svojo novo vizualno identiteto, ki jo odlikujeta bolj ploščat digitalni logotip in svetlejši odtenek rdeče barve, poimenovan LG Active Red. Slogan Life's Good, ki je značilen za blagovno znamko, se bo pogosteje uporabljal na blagovnih znamkah in embalaži izdelkov, poleg tega pa je opremljen z novo pisavo.

Podjetje LG si prizadeva za bolj "dinamičen in mladosten" videz v upanju, da bo na novo oblikovalo identiteto svoje blagovne znamke.

"Močna in dosledna strategija blagovne znamke nam omogoča, da bolje predstavimo svojo ponudbo vrednosti in edinstveno identiteto, ki harmonično združuje inovativnost in toplino. Z izvajanjem nove strategije blagovne znamke želi LG postati ikonična blagovna znamka, ki bo odmevala pri potrošnikih, ki presegajo generacije in lokacije," je povedal William Cho, izvršni direktor družbe LG Electronics

LG želi svojemu značilnemu logotipu na spletu dodati tudi več izraznosti z uporabo izraznih gibov, kot so mežikanje, nasmeh in prikimavanje. Podjetje namerava svojo edinstveno blagovno znamko uporabljati na vseh stičnih točkah s strankami po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki