marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

LG bo na trg poslal mobilnik z enakim zaslonom, kot ga ima iPhone


30.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

LG namerava letos poslati na trg mobilnik, kateri ima enak na dotik občutljiv zaslon kot iPhone. Izgled telefona bo temeljil na njihovem Prada mobilniku, a bo imel 5 MP kamero ter bo podpiral 3G.

Sodeč po govoricah, naj bi LG KU990 imel 3 palčni, na dotik občutljiv zaslon in bo omogočal 3G z HSDPA prenos podatkov. Najbolj opazna funkcija pa bo 5 MP fotoaparat. Naprava naj bi imela vgrajeno storitev za hitro nalaganje video posnetkov na YouTube. Prejšnji teden je LG povedal, da so sklenili dogovor s stranjo YouTube o razvoju mobilnih telefonov, kateri bodo podpirali funkcionalnost YouTubea.

LG KU990 bo najverjetneje imel integriran MP3 predvajalnik, podporo MicroSD karticam in vgrajen FM radio sprejemnik. Nekateri viri namigujejo, da bodo video posnetki izredno kvalitetni, saj naj bi telefon omogočal snemanje le-teh s 120 sličicami v sekundi. Video posnetek telefona v akciji, ki naj bi bil LG KU990 lahko najdete na spletni strani Clipset.net.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki