marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

LG bo na trg poslal mobilnik z enakim zaslonom, kot ga ima iPhone


30.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

LG namerava letos poslati na trg mobilnik, kateri ima enak na dotik občutljiv zaslon kot iPhone. Izgled telefona bo temeljil na njihovem Prada mobilniku, a bo imel 5 MP kamero ter bo podpiral 3G.

Sodeč po govoricah, naj bi LG KU990 imel 3 palčni, na dotik občutljiv zaslon in bo omogočal 3G z HSDPA prenos podatkov. Najbolj opazna funkcija pa bo 5 MP fotoaparat. Naprava naj bi imela vgrajeno storitev za hitro nalaganje video posnetkov na YouTube. Prejšnji teden je LG povedal, da so sklenili dogovor s stranjo YouTube o razvoju mobilnih telefonov, kateri bodo podpirali funkcionalnost YouTubea.

LG KU990 bo najverjetneje imel integriran MP3 predvajalnik, podporo MicroSD karticam in vgrajen FM radio sprejemnik. Nekateri viri namigujejo, da bodo video posnetki izredno kvalitetni, saj naj bi telefon omogočal snemanje le-teh s 120 sličicami v sekundi. Video posnetek telefona v akciji, ki naj bi bil LG KU990 lahko najdete na spletni strani Clipset.net.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki