marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

LG bo na trg poslal mobilnik z enakim zaslonom, kot ga ima iPhone


30.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

LG namerava letos poslati na trg mobilnik, kateri ima enak na dotik občutljiv zaslon kot iPhone. Izgled telefona bo temeljil na njihovem Prada mobilniku, a bo imel 5 MP kamero ter bo podpiral 3G.

Sodeč po govoricah, naj bi LG KU990 imel 3 palčni, na dotik občutljiv zaslon in bo omogočal 3G z HSDPA prenos podatkov. Najbolj opazna funkcija pa bo 5 MP fotoaparat. Naprava naj bi imela vgrajeno storitev za hitro nalaganje video posnetkov na YouTube. Prejšnji teden je LG povedal, da so sklenili dogovor s stranjo YouTube o razvoju mobilnih telefonov, kateri bodo podpirali funkcionalnost YouTubea.

LG KU990 bo najverjetneje imel integriran MP3 predvajalnik, podporo MicroSD karticam in vgrajen FM radio sprejemnik. Nekateri viri namigujejo, da bodo video posnetki izredno kvalitetni, saj naj bi telefon omogočal snemanje le-teh s 120 sličicami v sekundi. Video posnetek telefona v akciji, ki naj bi bil LG KU990 lahko najdete na spletni strani Clipset.net.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki