marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Cenovno dostopni 3G mobilnik kmalu v prodaji


19.06.2007
Objavil: Dare Gliha

LG je pričel s prodajo cenovno ugodnega 3G mobilnika KU250, ki je bil razvit kot odgovor programu »3G za vse« združenja GSM Association. S programom želijo pri združenju 3G tehnologijo razširiti po celem svetu.

Cenovno ugodni LG KU250 je zmagal na GSMA tekmovanju, kjer so iskali najboljšo oblikovno rešitev za 3G mobilnik z nizko ceno, pri tem pa je premagal 18 tekmecev. KU250 prinaša hitri spletni dostop in 3G multimedijske vsebine kot je prenos glasbe in video klic. LG bo mobilnik lansiral preko operaterja Hutchinson 3G (lastnik operaterja 3 v Veliki Britaniji) preko že omenjenega imena, prodaji pa se bosta priključila še T-Mobile in Orange.

»Verjamemo, da bo ta visoko sposobni mobilnik odprl nov trg 3G storitvam in telefonom, ter da bo ta mobilnik pogon prihodnjega zanimanja za multimedijske vsebine po svetu,« je povedal Craig Ehrlich, predstavnik združenja GSMA.

Mobilnik bo na trgih Evrope, Azije in Afrike predvidoma na voljo že konec meseca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki