marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

LG Mobile in Dolby za boljši zvok mobilnih telefonov


12.09.2008
Objavil: Dare Gliha

LG Electronics, katerega del je tudi oddelek LG Mobile, je objavil sodelovanje s podjetjem Dolby Laboratories, Inc. LG bo tako postal prvi proizvajalec mobilnih telefonov, ki bo v svoje rešitve vključil visoko kakovostni zvok, temelječ na platformi Dolby Mobile. Prvi mobilni telefon s to tehnologijo bo v teh dneh predstavljeni LG-KC910, naslednnik modela Viewty.

LG je namreč z Dolby Mobile julija podpisal pogodbo, ki mu proti plačilu licenčnine dovoljuje uporabo tehnologije Dolby Mobile v mobilnih aparatih. Dolby Mobile je nova zvočna platforma – gre za tehnologijo, ki skrbi za napredno procesiranje avdio signalov, končni rezultat pa je bogat in razločen zvok ter posledično bistveno izboljšana zvočna podoba. Dolby Mobile je še ena v vrsti Doblyevih zmogljivih tehnoloških platform za procesiranje zvočnih posnetkov, ki je bila optimizirana za uporabo v mobilnih napravah.

Mobilni telefon LG-KC910 je prvi globalni mobilnik z vgrajeno tehnologijo Dolby Mobile, ki prinaša v mobilni telefonski svet napredno procesiranje zvoka.

LG namerava s tehnologijo Dolby Mobile opremiti širok nabor svojih mobilnih aparatov ter tako še razširiti bogat nabor multimedijskih možnosti. Novih rešitev bodo najprej deležni mobilni aparati višjih razredov, ki bodo na trg prišli to jesen.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki