marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

LG Chocolate se vrača


14.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je nakazala glavne oblikovne smernice naslednika priljubljenega mobilnega telefona LG Chocolate, ki je prepričal več kot 21 milijonov uporabnikov po vsem svetu ter še danes velja za najbolje prodajan model tega proizvajalca. »Čokolada« druge generacije bo postregla s čistim in elegantnim dizajnom, saj so se oblikovalci zatekli k minimalističnemu pristopu, ki poudarja maksimalno uporabnost.

LG Mobile bo naslednika LG Chocolate, ki bo četrti model iz serije Black Label, predstavil avgusta, mesec dni prej pa javnosti razkazujejo nekaj dražljivih fotografij. Prihajajoči mobilnik bo sodoben tudi po tehnološki plati, saj bo vanj vgrajeno vse, kar v tehnološko dovršenem mobilnem telefonu ne sme manjkati. Hkrati pa bodo inženirji poskrbeli za kar najlažje in intuitivno upravljanje z mobilnikom.

“Uporabnikom bomo skušali ponuditi uporabniško izkušnjo, ki so jo doživeli ob prvem stiku z LG Chocolate,” je povedal predsednik in izvršni direktor korporacije LG Electronics Mobile Communications Company dr. Skott Ahn. Nadaljeval je: “Več kot 21 milijonov prodanih primerkov izvirnika, ki je bil naprodaj v 54 državah, je odličen temelj. LG Chocolate je blestel s svojim dizajnom, saj je osvojil dve prestižni nagradi za oblikovanje: Red Dot Desing ter iF Design. Verjamem, da bo tudi naslednik imel podoben vpliv na trgu mobilne telefonije in bo še povečal rast tržnega deleža LG Mobile, ki smo jo zabeležili v prvi polovici letošnjega leta.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki