marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

LG Chocolate se vrača


14.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je nakazala glavne oblikovne smernice naslednika priljubljenega mobilnega telefona LG Chocolate, ki je prepričal več kot 21 milijonov uporabnikov po vsem svetu ter še danes velja za najbolje prodajan model tega proizvajalca. »Čokolada« druge generacije bo postregla s čistim in elegantnim dizajnom, saj so se oblikovalci zatekli k minimalističnemu pristopu, ki poudarja maksimalno uporabnost.

LG Mobile bo naslednika LG Chocolate, ki bo četrti model iz serije Black Label, predstavil avgusta, mesec dni prej pa javnosti razkazujejo nekaj dražljivih fotografij. Prihajajoči mobilnik bo sodoben tudi po tehnološki plati, saj bo vanj vgrajeno vse, kar v tehnološko dovršenem mobilnem telefonu ne sme manjkati. Hkrati pa bodo inženirji poskrbeli za kar najlažje in intuitivno upravljanje z mobilnikom.

“Uporabnikom bomo skušali ponuditi uporabniško izkušnjo, ki so jo doživeli ob prvem stiku z LG Chocolate,” je povedal predsednik in izvršni direktor korporacije LG Electronics Mobile Communications Company dr. Skott Ahn. Nadaljeval je: “Več kot 21 milijonov prodanih primerkov izvirnika, ki je bil naprodaj v 54 državah, je odličen temelj. LG Chocolate je blestel s svojim dizajnom, saj je osvojil dve prestižni nagradi za oblikovanje: Red Dot Desing ter iF Design. Verjamem, da bo tudi naslednik imel podoben vpliv na trgu mobilne telefonije in bo še povečal rast tržnega deleža LG Mobile, ki smo jo zabeležili v prvi polovici letošnjega leta.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki