marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

LG Arena dosegla milijon prodanih primerkov


18.09.2009
Objavil: Dare Gliha

LG-jev multimedijski mobilnik LG Arena je vsega pet mesecev po predstavitvi že presegel milijon prodanih izdelkov. Dobra prodaja LG-jevega zastavonoše in drugih modelov je tudi pomenila, da je korejski proizvajalec obdržal tretje mesto med proizvajalci mobilnih telefonov.

LG Arena je uresničila napovedi tržnih strokovnjakov, da bo prestižni mobilnik zelo dobro sprejet med uporabniki. Po najavi mobilnika na kogresu mobilne telefonije Mobile World Congress 2009 v Barceloni, je le-ta svojo komercialno pot začel aprila, le pet mesecev kasneje pa zabeležil milijonti prodani primerek. Zelo dobro prodajo beleži predvsem v Evropi, kjer so ga številni operaterji izbrali za najprestižnejši telefon v svoji ponudbi. Mobilnik, ki je naprodaj v 53 državah po svetu, je najbolj priljubljen v Franciji, na Portugalskem ter v Romuniji.

»Živimo v dobi mobilnih telefonov, ki so že zdavnaj presegli svoje osnovno poslanstvo, torej komuniciranje. Danes so mobilniki postali poslovna orodja hkrati pa tudi igričarski pripomočki, z njimi pa smo lahko stalno povezani s svetom. LG Arena je bila razvita prav s tem namenom, da uporabnikom ponudi najboljšo uporabniško izkušnjo,« je povedal predsednik in izvršni direktor družbe LG Mobile, dr. Skott Ahn. Nadaljeval je: »Upoštevajoč odlično prodajo modela Arena, lahko sklepamo, da uporabniki cenijo naša prizadevanja za stalno inoviranje ter naš posluh za njihove želje.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki