marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

LG Arena dosegla milijon prodanih primerkov


18.09.2009
Objavil: Dare Gliha

LG-jev multimedijski mobilnik LG Arena je vsega pet mesecev po predstavitvi že presegel milijon prodanih izdelkov. Dobra prodaja LG-jevega zastavonoše in drugih modelov je tudi pomenila, da je korejski proizvajalec obdržal tretje mesto med proizvajalci mobilnih telefonov.

LG Arena je uresničila napovedi tržnih strokovnjakov, da bo prestižni mobilnik zelo dobro sprejet med uporabniki. Po najavi mobilnika na kogresu mobilne telefonije Mobile World Congress 2009 v Barceloni, je le-ta svojo komercialno pot začel aprila, le pet mesecev kasneje pa zabeležil milijonti prodani primerek. Zelo dobro prodajo beleži predvsem v Evropi, kjer so ga številni operaterji izbrali za najprestižnejši telefon v svoji ponudbi. Mobilnik, ki je naprodaj v 53 državah po svetu, je najbolj priljubljen v Franciji, na Portugalskem ter v Romuniji.

»Živimo v dobi mobilnih telefonov, ki so že zdavnaj presegli svoje osnovno poslanstvo, torej komuniciranje. Danes so mobilniki postali poslovna orodja hkrati pa tudi igričarski pripomočki, z njimi pa smo lahko stalno povezani s svetom. LG Arena je bila razvita prav s tem namenom, da uporabnikom ponudi najboljšo uporabniško izkušnjo,« je povedal predsednik in izvršni direktor družbe LG Mobile, dr. Skott Ahn. Nadaljeval je: »Upoštevajoč odlično prodajo modela Arena, lahko sklepamo, da uporabniki cenijo naša prizadevanja za stalno inoviranje ter naš posluh za njihove želje.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki