marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Lenovo že drugo leto uvrščen na seznam Interbrand Best Global Brands


11.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Družba Lenovo se je drugo leto zapored uvrstila na Interbrandov seznam Best Global Brands. Uvrstitev na seznam najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na svetu je odsev prizadevanja podjetja k inoviranju in gradnji blagovne znamke.

V preteklem letu je družba Lenovo poskrbela za preobrazbo svoje blagovne znamke, saj je z nakupi podjetja Motorola Mobility in IBM-ovega oddelka strežnikov System X še dodatno razširila portfelj svojih izdelkov in strank. Podjetje je ohranilo vodilni položaj med proizvajalci računalnikov, njegov globalni tržni delež presega 20 odstotkov. Lenovo je številka 2 v svetu po prodaji tablic z operacijskim sistemom Android in na dobri poti, da v kratkem postane tretji največji ponudnik rešitev za podatkovne centre. Tudi v svetu mobilnih telefonov z blagovno znamko Moto predstavlja enega najresnejših izzivalcev vodilnih znamk. Hitra rast tržnega deleža na različnih področjih je segla onkraj uveljavljenih blagovnih znamk ThinkPad, Yoga ter Moto – podjetje danes strankam sporoča novo vrednoto, zajeto v slogan »Different is Better«.

V poročilu Best Global Brands, ki ga podjetje Interbrand objavlja že 17. leto, je zajetih in razvrščenih sto najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na svetu. Z edinstveno metodologijo analize, kako blagovne znamke dosegajo svoje zaposlene, zagotavljajo uporabniške izkušnje ter ustvarjajo poslovno vrednost, je opredeljena skupna vrednost posamezne znamke, vključno s finančnimi kazalniki poslovanja ter sposobnostjo blagovne znamke, da dosega premijske cene za svoje izdelke/storitve.

“V preteklem letu je družba Lenovo opravila pomembno preobrazbo, v kateri je obdržala položaj ene najbolj vplivnih in prepoznavnih blagovnih znamk na svetu. Naš pristop k inovacijam dviguje naš ugled in lojalnost strank, ki zaupajo blagovni znamki Lenovo. Novi slogan 'Drugačno je boljše.' to še podkrepi. Ponovna uvrstitev Lenova med najboljše blagovne znamke na svetu je za nas velika čast,” je povedal direktor marketinga v družbi Lenovo David Roman.

“Lenovo uspešno nadaljuje svojo osredotočenost na diferenciacijo blagovne znamke in izdelkov. Podjetje, ki resnično nikoli ne miruje, je ustvarilo dinamično in inovativno blagovno znamko in uspešen poslovni model v resnično visokokonkurenčni globalni panogi. Lenovu čestitam za zaporedno uvrstitev med najbolj prepoznavne blagovne znamke na svetu,” je dodal izvršni direktor družbe Interbrand Jez Frampton.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki