marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Lenovo predstavlja nove tablice


02.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Lenovo je predstavilo novo generacijo tablic. Najzmogljivejša med njimi je Lenovo Tab P11 Pro, medtem ko model Lenovo Tab M10 HD Gen 2 uvaja novo funkcijo Google Kids Space.

Lenovo Tab P11 Pro – najzmogljivejša Androidna tablica iz Lenova

Nova zastavonoša med Lenovo tablicami je model Lenovo Tab P11 Pro, katerega poslanstvo je zabava najvišje kakovosti. Tablica je opremljena z 11,5-palčnim OLED-zaslonom ločljivosti 2560 x 1600 točk, ki podpira tehnologiji prikaza HDR10 and Dolby Vision. Vgrajene ima tudi štiri k uporabniku usmerjene zvočnike proizvajalca JBL in tehnologijo Dolby Atmos, ki s pomočjo pametnih algoritmov ustvarijo kinematski prostorski zvok. V ultra tankem ohišju, debelo je vsega 7,7 mm, z obrobo iz aluminija velja izpostaviti tudi zelo tanke robove zaslona.

Ne le za zabavo, Lenovo Tab P11 Pro se odlično izkaže tudi pri delu, saj zmogljivosti omogočajo visoko produktivnost ali ustvarjalnost uporabnika. Za doplačilo sta na voljo tako brezžična tipkovnica kot pero, bližnjične tipke in zbirka aplikacij Microsoft Office pa poskrbijo, da se uporabnik lahko takoj loti dela. Tablica z enim polnjenjem omogoča do 15 ur uporabe, pri čemer vgrajeni energijsko učinkoviti procesor Qualcomm® Snapdragon 730G ne skopari z zmogljivostmi. Pametnejše funkcije, kot sta prijava brez dotika (prednja kamera odklene tablico, ko prepozna obraz uporabnika) in zatemnitev ozadja med video klici (idealno ob delu od doma ali takrat, ko želite več zasebnosti, sta del pomenljivih inovacij, ki jih uvaja Lenovo Tab P11 Pro.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 in Google Kids Space

Večina tablic v domačem okolju je v domeni vseh družinskih članov. Nova tablica Lenovo Tab M10 HD Gen 2 zato uvaja Googlovo rešitev Kids Space. Gre za nov način, namenjen otrokom, ki še obogati njim namenjene vsebine, saj vsebuje aplikacije, e-knjige in video posnetke, izbrane glede na otrokove interese in želje. Starši lahko vsebine upravljajo preko rešitve Family Link. Zavihek Play and Read vključujeta brezplačen dostop do aplikacij, ki jih odobrijo učitelji, in priljubljenih otroških knjig, zavihek Watch and Make pa ustvarjalne in zabavne videoposnetke iz storitve YouTube Kids™, ki pritegnejo in spodbujajo dejavnosti onkraj zaslona tablice.

Tablica Lenovo Tab M10 HD Gen 2 je večpredstavnostno središče, saj njen 10,1-palčni zaslon premore širok zorni kot, par zvočnikov podpira tehnologijo Dolby Atmos, za odlične zmogljivosti pa skrbi osemjedrni procesor z delovnimi takti do 2,3 GHz. Certifikat TÜV Rheinland® potrjuje, da zaslon tablice premore ustrezno zaščito pred škodljivo modro svetlobo in je manj naporen za oči uporabnika tudi ob daljši uporabi.

Cene in dobavljivost

Lenovo Tab P11 Pro bo naprodaj predvidoma novembra s ceno od 699 evrov.
Lenovo Tab M10 HD Gen 2 bo naprodaj predvidoma septembra s ceno od 159 evrov.
Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Google Assistant bo naprodaj predvidoma oktobra s ceno od 179 evrov.
Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Alexa Built-in bo naprodaj predvidoma novembra s ceno od 199 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki